Hyppää sisältöön

GoGolf Isosaari

Recommeded by GoGolf
60°06’16.0”N 25°03’33.7”E, Helsingin ulkosaaristossa

09-81904803 gogolfisosaari.fi

Ajanvaraus

Saari josta kaikki puhuu

Isosaari on sukellus Helsingin ulkosaaristoon ja historiaan, joka ei jätä ketään kylmäksi.

GoGolf Isosaari on ainutlaatuinen 9-reikäinen par 3 -kenttä Isosaaressa, joka sijaitsee Suomenlinnan takana reilun puolen tunnin merimatkan päässä Kauppatorilta. Isosaaren kenttä on ollut aiemmin puolustusvoimien yksityiskäytössä ja avoinna vain harvoille ja valituille. Nyt kenttä on avattu kaikille golfareille.

Isosaaressa vierailu on yhdistelmä golfia, luontoretkeä sekä virkistävää merimatkaa. Sielu lepää ja vierailuun voi aikataulunsa puitteissa yhdistää muitakin aktiviteettejä, jopa yöpymisen saarella.

Isosaaren kentän voi myös vuokrata kokonaan itselleen. Tapahtumakokonaisuus sisältää saaristoristeilyn M/S Wellamolla, kierroksen golfia uniikissa saarimiljöössä, lounaan tai illallisen Upseerikerholla sekä saunan ja pulahduksen Itämeressä.

Isosaaren kentän profiilia nostettiin vuonna 2021 uusien viheriöiden ansiosta. Uudistustyöt tehtiin pelaamiseen liittyvän turvallisuuden vuoksi, mutta uudet viheriöt nostavat merkittävästi myös kentän tasoa.

Saaressa on mahdollisuus lainata Callawayn kynäbägiä, Odysseyn putteria sekä Clevelandin wedgejä, mutta niiden saatavuus kannattaa varmistaa etukäteen. Voit tietysti tuoda myös oman bägin tai yhteiset pelivälineet lähtöryhmänne kesken.

Kentän palvelut

  • Koirat sallittu
  • Ravintola
  • Sauna

Harjoitusalueet

  • Chippausalue
  • Puttausalue

Sää nyt

Katso ennuste

Etsi luettavaa