Hyppää pääsisältöön

Thaimaa kutsuu jumalaisia naisgolfareita

GoGolf Goddess -kiertueen ensimmäinen osakilpailu pelataan lauantaina 27.5. Kanava Golfissa. Osallistumismaksu on gogolfareille vain 59 euroa. Jokaisesta osakilpailussa on jaossa Thaimaan matka.

Kiertue on tarkoitettu jumalaisille naisgolfareille. Kisamaksu sisältää lounaan, give away -paketin ja rangen käytön. Kisan yhteydessä järjetetään myös Golfariksi päivässä -kurssi hintaan 59 €.

GoGolf Goddess -kiertueella on jaossa seitsemän Thaimaan-matkaa. Kiertueen pääkumppani on Thaimaan Turistitoimisto. Kiertueen kumppanina on myös viiden tähden Evason Hua Hin, jossa majoitutaan kiertueen finaalimatkalla.

Kiertueen pelimuotona on 18 reiän pistebogey.  Jokaisesta osakilpailusta yksi osanottaja lähtee kotiin viiden tähden Thaimaan-matka mukanaan.

GoGolf Goddess -tapahtumaan voi ottaa myös golfia pelaamattoman ystävän mukaan. GoGolfin pro Antti Vaalas on luvannut leipoa lajiin tutustujista golfareita yhdessä päivässä.

Kaikkien kesän aikana golfiin tutustujien kesken arvotaan hulppea palkinto Kamalaya Resortiin Koh Samuille.  Lue lisää ja ilmoita ystäväsi mukaan täältä.

Finaalimatkalle Hua Hiniin  ei voi valitettavasti ottaa perhettä tai miestä mukaan. Tämä kiertue ja erityisesti finaalimatka Thaimaahan on tarkoitettu vain ja ainoastaan naisten hemmotteluun.  

Matkalla majoitutaan viiden tähden Evason Hua Hinissä ja nautitaan Six Senses Span hemmotteluhoidoista.

“Rakensimme kiertueen ja finaalin omista lähtökohdistamme. Luvassa on ihan aivan huikea reissu. Evason Hua Hin hotellista löytyy myös tenniskentät, kuntosalit ja joogastudiot, jos golfkierrosten välissä haluaa tehdä muutakin kuin maata upealla uima-altaalla tai Spa-hoidoissa”, GoGolfin projektipäällikkö Anna Lindqvist kertoo.

Lindqvist vastaa GoGolfin kiertueista kesällä 2017. Hän lähtee myös finaalimatkalle matkanjohtajaksi.

“Halusimme tehdä naisille oman kiertueen, mutta omalla twistillämme. Kiertueelle voi esimerkiksi ottaa golfaamattoman kaverin mukaan, jolle tarjotaan upea golfpäivä ja green card -suoritus”,  Anna kertoo.


Tietoa kilpailusta

Kisa alkaa yhteislähdöllä klo 13.30 

Pelimuotona on pistebogey 3/4-tasoituksin

Kisan päätteeksi järjestetään yhteinen ruokailu ja palkintojen jako

Ilmoittaudu Kanava Golfin  kisaan täältä


“Palkinnot ovat toki kovia, mutta toivomme, ettei se ole ainoa syy osallistua Goddess-kiertueen tapahtumiin. Haluamme tarjota golfaaville naisille oman yhteisön, josta löytää pelikavereita ja ihan oikeita ystäviä."

Kanava Golfin kisaan mahtuu mukaan sata nopeinta.

Kiertueaikataulu

Kanava Golf 27.5.

Kullo Golf 10.6. 

Kytäjä Golf 1.7.

Paltamo Golf 23.7.

Himos Golf 6.8.

Kurk Golf 11.8.

Aurinko Golf 9.9.

Kiertueen kumppanit ovat Amazing Thailand, Evason Hua Hin, Kamalaya Resort, FIM, Viasat, Abacus, Cobra, Woobs, Novelle sekä Bridgestone Lady. 

GoGolf suosittelee