Hyppää pääsisältöön
Ruuska ja Backman Finnish Tourin avausvoittajia
Juha Hakulinen

Finnish Tour - Ruuska ja Backman voittoihin Nordcenterissä

Lauri Ruuskan johto kesti loppuun asti ja mies nappasi voiton Finnish Tourin avauskilpailussa Nordcenterissä. Naisissa Anna Backman oli lopulta ylivoimainen.

Tuuliselle päätöspäivälle kahden lyönnin johtoasemassa lähtenyt Lauri Ruuska pelasi finaalipäivän eleettömän varmasti par-tulokseen ja löi toiseksi sijoittuneen Jaakko Mäkitalon kolmella lyönnillä. Ruuskan yhteistulos oli lopulta viisi alle parin.

Pitkälle palloa lyövä Ruuska sai pidettyä pelinsä hyvin kasassa tuulisesta kelistä huolimatta. Vaikka reiällä 13 tulikin korttiin tuplabogey, niin se ei menoa pysäyttänyt, sillä birdieitä Tarina Golfia edustavalle Ruuskalle tuli vastaavasti viisi. Voittaja oli peliinsä varsin tyytyväinen.

"Vihdoinkin! On pitkä aika siitä, kun on edellisen kerran päässyt pelaamaan voitosta. Omasta mielestäni hallitsin homman kuitenkin hyvin, vaikka siellä olikin välillä vaikeaa. Varsinkin loppuun olen tyytyväinen, kun sain tehtyä siihen kaksi hyvää paria”, Ruuska summasi kierrostaan.

Finaalipäivän parhaasta kierrostuloksesta vastasi Peter ”Patu” Erofejeff, joka kiersi Fream-kentän 68 lyönnillä sijoittuen lopulta mainiosti jaetulle neljälle sijalle.

Anna Backman murskaavan ylivoimainen naisissa

Naisten sarjassa ei jossiteltavaa jäänyt. Kanava Golfia edustava Anna Backman pelasi päätöspäivänä viileästi tuloksen yksi alle parin ja voitti sarjan peräti 14 lyönnin erolla toiseksi sijoittuneeseen Emmi Jalkaseen.

”Löin todella hyvin koko päivän. Jos olisin putannut vähän paremmin, tulos olisi ollut vieläkin parempi. Peli oli aika samanlaista kuin eilen”, Backman kertasi suoritustaan.

Finnish Tour jatkuu viikon kuluttua Alastaro Golfissa.

 

GoGolf suosittelee