Eilen järisyttänyt Ilonen kohtaa Siemin iltapäivällä

Mikko Ilonen ja Marcel Siem kohtaavat toisensa iltapäivällä.

Mikko Ilonen saa vastaansa Marcel Siemin reikäpelikilpailun toisella kierroksella. Miesten urista löytyy paljon yhtäläisyyksiä.

Mikko Ilonen aloitti eilen vakuuttavasti Paul Lawrien isännöimän reikäpelikilpailun Saksassa.

Hän rökitti ranskalaisen Matthieu Pavonin lukemin 8/7 ja eteni 32 parhaan joukkoon. Tänään vastaan asettuu Saksan Marcel Siem, joka voitti avauskierroksen vastustajansa Julien Quesnen lukemin 2/1.

Ilosen ja Siemin urat ovat kulkeneet samaa reittiä pitkin. Molemmat aloittivat European Tourilla vuonna 2002 ja voittojakin on tullut molemmille lähes yhtä monta: Iloselle viisi ja Siemille neljä. Lisäksi miehiä yhdistää myös se, että edellinen voitto tuli vuonna 2014.

Tänä vuonna kumpikaan ei ole pelannut odotusten mukaisesti, sillä heidän sijoituksensa rahalistalla on painunut selvästi yli sadan. Saltire Energy Match Play -kisassa kumpikin hakee siten uutta nostetta kauteensa.

Siemin kauden kohokohta oli Porsche European Openissa, jossa hän teki hole-in-onen ja voitti uuden Porschen itselleen.