Hyppää pääsisältöön
Jack Nicklaus oli 46 vuotta, kun hän voitti uransa 18. ja viimeisen major-turnauksen. Tiger Woods täyttää joulukuussa 44 vuotta.
Getty Images

Caddiet sen tietävät? – Tiger Woods nousee Jack Nicklausin rinnalle major-voitoissa

Tiger Woods pääsee major-voitoissa ainakin Jack Nicklausin rinnalle, mikäli kiertue-caddieitä on uskominen.

Caddiet ovat kiertueiden todellisia sisäpiiriläisiä, joten kun he kertovat kollektiivisesti jotakin, asiaan on suhtauduttava vakavasti.

Caddie Network teki jokin aika sitten kyselyn kiertuecaddieille, jossa kysyttiin, miten käy Tiger Woodsin pitkäaikaiselle tavoitteelle nousta Jack Nicklausin rinnalle ellei peräti ohi major-voittojen määrässä.

Woodsin kannalta kyselyn tulokset olivat sangen rohkaisevat. Peräti 53,6 % kyselyyn vastanneista caddieistä uskoi, että Woods nousee voitoissa Nicklausin rinnalle. Lisäksi 37,5 % vastasi, että Tiger ohittaa Jackin.

Näin ollen vain noin 9 % caddieistä arvioi, ettei Woods tule koskaan saavuttamaan Nicklausin ennätystä.

Kyselyn tulokset ymmärtää, sillä huhtikuisen major-voittonsa jälkeen Woodsilla on enää kolme majoria matkaa Nicklausin 18 major-voiton ennätykseen. Lisäksi Woods on ollut viime kesästä lähtien erittäin kovassa nousussa. Kolmessa edellisessä major-turnauksessa hän on sijoittunut kuudenneksi, toiseksi ja ensimmäiseksi.

Masters-voiton jälkeen Tiger ei ole kilpaillut kertaakaan. Vaikuttaa siltä, että hänen katseensa on kääntynyt enemmän tai vähemmän arvoturnausten voittamiseen.

Tiger-mania on levinnyt varsin vahvasti myös caddieiden joukkoon, mutta he eivät ole ainoita, joilla on vankka usko Tiger Woodsin major-menestykseen.

Aiemmin tällä viikolla eräs mies löi nimittäin 100 000 dollaria vetoa sen puolesta, että Tiger voittaa Grand Slamin eli kaikki neljä golfin arvoturnausta samana vuonna.

Modernina aikana yksikään pelaaja ei ole pystynyt tähän saavutukseen.

Lähde: Golf.com

PGA Championship käynnistyy torstaina Bethpage Black -kentällä. Majorin näyttävät suorana lähetyksenä Viasat ja Viaplay

GoGolf suosittelee