Hyppää pääsisältöön
PGA Tourin "hullu tiedemies" on saanut muut pelaajat raivon valtaan hitaan pelaamisensa johdosta
GETTY IMAGES

Bryson DeChambeaun hidas peli järkyttää PGA Tourilla: "Ääliö, joka ei välitä vähääkään muista pelaajista"

Suorista mielipiteistään tunnettu Eddie Pepperell heitti täyslaidallisen kritiikkiä Bryson DeChambeaun päälle tämän hitaan pelin johdosta.

FedEx Cupin ensimmäisen finaalikisan suurin puheenaihe oli perjantain jälkeen Bryson DeChambeaun hidas peli. Aihe ei ole uusi eikä yllättävä, mutta twitterin kauta levinneet videot saivat myös huippupelaajat ottamaan kantaa oma-aloitteisesti ja erikseen kysyttäessä.

DeChambeau valmistautui lähestymislyöntiinsä 70 metrin päästä lipusta noin kolme minuuttia.

Toiseksi yleisen ihmettelyn aiheeksi nousi syystäkin DeChambeaun puttiin valmistautuminen, joka otti aikaa vain kaksi minuuttia ja 20 sekuntia.We can... pic.twitter.com/TOnRS4BXds

European Tourilla kiertävä Eddie Pepperell pisti ilmoille kärkevän twiitin, jossa hän määritteli maailmanlistan kahdeksantena olevan DeChambeaun "ääliöksi, joka ei lainkaan välitä muista pelaajista."

Pepperell ei ollut itse mukana kisassa, mutta hänellä on myös henkilökohtaista kokemusta DeChambeaun kanssa pelaamisesta.Edelliskaudella neljä kertaa voittaneen DeChambeuan hitaan pelin nosti voimakkaasti tikunnokkaan jo talvella Brooks Koepka

Rory McIrloy,  Adam Scott ja Justin Rose lukeutuvat niihin  lukuisiin muihin huippuhin, jotka ovat kehottaneet PGA Touria ryhtymään todellisiin toimenpiteisiin ja rangaistuksiin pelkkien sormenheristysten asemasta. 

GoGolf suosittelee