Hyppää sisältöön

Yltääkö Bryson DeChambeau par 5:llä yhdellä päälle? – Tällä viikolla se on mahdollista

Bryson DeChambeau johti avauspäivän jälkeen

Bryson DeChambeau lähti haastamaan Bay Hill Golf Clubin kuudennen reiän harjoituskierroksella vastatuulessa. Myötätuulessa hän uskoo, että par 5 -reikä on lyötävissä yhdellä päälle.

Kerroimme aiemmin tänään, kuinka John Daly löi 18 kertaa Bay Hill Golf Clubin kuudennella reiällä vuonna 1998. Long-John löi avauksen veteen ja yritti sen jälkeen tavoittaa griinin puukolmosella liian monta kertaa siinä onnistumatta.

Kyseessä on varsin mielenkiintoinen reikä, sillä se kiertää lammen ympäri kuin banaani, jolloin pituutta reiällä on hieman yli 500 metriä.

Linnun tiiltä viheriölle on kuitenkin lyhyempi matka, noin 320 metriä. Periaatteessa Bryson DeChambeaulle matka on tehtävissä sopivissa olosuhteissa.

Eilisellä Arnold Palmer Invitationalin harjoituskierroksella DeChambeau asteli tiille show-mielessä kokeilemaan,  saisiko hän pallon lyötyä vesiesteen yli. 

Ei saanut. 

”Tänään liian paljon vastatuulta”, hän ennakoi jo tiille kävellessään.

DeChambeau lähti lyömään korkeaa draw’ta, mutta pallo ei jaksanut lentää esteen yli.

Hän kokeili samaa temppua uudestaan, mutta onnistumatta.

”Ilman tuulta saan pallon lentämään yli”, hän tokaisi poistuessaan tiiltä.

Saa nähdä, riittääkö miehellä kantti lähteä yrittämään moista varsinaisessa kisassa. Tämän kierroksen osalta se nähdään arviolta klo 19:ään mennessä.

Riski on kuitenkin suuri, sillä jos pallo menee veteen, hän joutuu lyömään uudestaan samasta paikasta rankkarin kera.

Kymppitiiltä startannut DeChambeau on aloittanut kisan hyvin: hän on seitsemän reiän jälkeen tuloksessa -2 ja jakaa neljättä sijaa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa