Hyppää sisältöön

Yllätyspäätös – Korhonen ei lähde US Openiin henkilökohtaisista syistä

Mikko Korhonen aikoo pitää kolmen viikon kisatauon ja jättää US Openin väliin.

Mikko Korhonen teki kovan päätöksen. Pitää kolmen viikon kisatauon ja jättää viikon päästä torstaina käynnistyvän US Openin väliin.

Mikko Korhonen ei aio osallistua golfin US Openiin, vaikka hänen osallistumisoikeutensa varmistui tänään European Tourin kolme kilpailua kestäneen karsinnan kautta.

Syytä poisjääntiin Korhonen ei tarkemmin eritellyt.

”US Openiin en lähde. Syitä en ala sen kummemmin selittämään, ne ovat henkilökohtaiset. Päätin jo ennen tätä kisaa pitää kolmen viikon tauon. Irish Open on seuraavaksi kalenterissa”, Korhonen kertoi tiedotteessa.

Korhonen sijoittui tänään päättyneessä Porsche European Openissa seitsemänneksi ja karsintakilpailujen pisteissä viidenneksi, kun kymmenen parasta pelaajaa sai paikan kauden kolmannessa majorissa.

Korhosen yhteistulos Hampurissa oli -3 (75-67-71).

”Hyvä taistelu tänään. Alku ei oikein lähtenyt liikkeelle, vähän ajattelin, että jatkan vaan samoilla asetuksilla mihin eilen jäin. Ei ollut kroppa ihan samanlainen, ja sinänsä ihan hyvät lyönnit päätyivät pikkusen sivuun”, hän summasi tiedotteessa.

Korhonen nousi European Tourin Race to Dubai -rankingissa 41:nneksi.

Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja jakoivat kisassa 18. sijan. Kisan voitti Englannin Marcus Armitage, jolle voitto oli ensimmäinen.

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa suorana Elisa Viihde Viaplayltä

Etsi luettavaa