Hyppää sisältöön

Ylimääräinen lähetys – Ruutu näyttää kesken jääneen avauskierroksen loppuun iltapäivällä

Justin Thomas ei ehtinyt pelata kierrostaan loppuun torstaina.

Mastersista tulee tänään ylimääräinen suora lähetys, kun avauskierros jäi eilen kesken.

Masters Tournament käynnistyi eilen Paul Caseyn komennossa, mutta kaikki pelaajat eivät ehtineet aamun sääkeskeytyksen vuoksi kierrostaan loppuun. Esimerkiksi Justin Thomas on kymmenen reiän jälkeen vain kahden lyönnin päässä kärkimiehestä.

Casey johtaa kilpailua tuloksella -7, ja Thomasin lisäksi toista sijaa jakavat Webb Simpson ja Xander Schauffele.

Ruutu näyttää alkuperäisestä aikataulusta poiketen avauskierroksen loppuun tänään televisiossa klo 14.30–17.30. Ylimääräisen lähetyksen selostajana toimii Antti Ahokas ja kommentaattoriksi astuu European Tour -pelaaja Tapio Pulkkanen. Suoratoistopalvelusta Masters Tournament saa nähtäväkseen kertamaksua vastaan.

Thomasin lisäksi kierroksen pimeyden vuoksi keskeyttäneistä kovassa vedossa ovat Masters-debytantti Matthew Wolff, Adam Scott ja Dylan Fritelli, jotka jakavat viidettä sijaa Tiger Woodsin, Hideki MatsuyamanLee Westwoodin, Louis Oosthuizein ja Patrick Reedin kanssa.

Illan normaali lähetys Masters Tournamentista alkaa klo 20, ja lähetys kestää siihen asti kuin pelit jatkuvat pimeän tuloon saakka. Tässä lähetyksessä äänessä ovat Antti Vaalas ja Ahokas.

Alla olevalla videolla Vaalas ja Ahokas käyvät läpi Augustan historiaa.

Mainos: Masters Tournament on katsottavissa Ruudusta 24,95 €:n kertamaksua vastaan.

Etsi luettavaa