Hyppää sisältöön

Yhdysvaltain golfyhteisö järkyttyi veriteosta – golfammattilainen ammuttiin kuoliaaksi viheriöllä

Veriteko golfkentällä on järkyttänyt golfyhteisöä Yhdysvalloissa.

Paikallinen pro ammuttiin kuoliaaksi Atlantan pohjoispuolella sijainneella golfkentällä viikonvaihteessa. Poliisin löysi tapahtumapaikalta kaksi muutakin uhria. Tekijää ei ole vielä löydetty.

Yhdysvalloissa, Georgian osavaltiossa sattui viikonvaihteessa iltapäivällä käsittämätön veriteko, kun paikallinen pro ammuttiin kuoliaaksi Atlantan pohjoispuolella sijainneella golfkentällä.

Uutispalvelu CNN:n mukaan 41-vuotias ammattilainen löytyi kuolleena Pine Tree Country Clubin 10. reiän viheriöltä, sen jälkeen kun hän oli mennyt tarkistamaan tilannetta, jossa valkoinen avolava-auto oli jäänyt jumiin viheriölle.

Poliisin tullessa paikalle golfammattilainen oli menehtynyt ja auto edelleen viheriöllä. Golfammattilaisen lisäksi avolava-auton takaosasta löytyy kaksi muuta ruumista, joista toinen oli auton omistaja. Tekijä oli paennut paikalta, eikä häntä ole tiettävästi vielä tavoitettu. Poliisilla ei myöskään ole hänen henkilöytensä selvillä, mutta häntä etsitään tuntomerkkejä vastaan.

Pine Tree Country Clubin golfjohtajana toimineen miehen kohtalo on järkyttänyt suuresti paikallista golfyhteisöä. Miestä jäivät kaipaamaan vaimo ja 6- ja 7-vuotiaat lapset.

”Olemme todella murtuneita kuullessamme järjettömästä murhasta, joka tapahtui eilen Pine Tree Country Clubilla, Georgiassa. Amerikan PGA lähettää ajatuksemme, rukouksemme ja syvimmän myötätuntonsa perheelleen, klubilleen ja Georgian PGA-yhteisölle”, Yhdysvaltain PGA kirjallisessa lausunnossa luki.

Ammattilaisgolfarien järjestö jakoi sosiaalisen median kanavissaan myös kuolleen miehen perheen tukemista varten perustetun varainkeruun linkin. Lyhyessä ajassa palveluun oli kerätty 370 000 dollarin tukipotti.

Etsi luettavaa