Hyppää sisältöön

Xander Schauffele on vaatimaton miljonääri – tästä syystä hän ajaa edelleen vanhalla Toyota Camrylla

Xander Schauffele ajaa melko vanhalla Toyotalla.

Moni nuori urheilija ostaa ensimmäisellä kunnon palkka- tai palkkioshekillään tuliterän auton. Xander Schauffele on toista maata.

Xander Schauffele on noussut golfin huipulle nopeassa ajassa. 28-vuotias on maailmanlistalla viidentenä ja tienannut urallaan pelkästään PGA Tourilla yli 20 miljoonaa dollaria.

Mutta yhtä Schauffele ei vaihda: autoa.

Jo vuonna 2019 olympiavoittaja kertoi David Fehertyn tv-haastattelussa ajavansa samalla Toyota Camrylla, jonka hän osti pelatessaan Web.com Tourilla vuonna 2016. Auto oli maksanut 13 000 dollaria.

”Minulla ei ollut paljon rahaa ja tarvitsin auton, joka toimii”, Schauffele kertoi.

Vaikka haastatteluhetkellä Schauffelesta oli jo tullut monimiljonääri, hän ei ollut törsännyt uuteen autoon.

”Se (vanhalla autolla ajaminen) on minulle muistutus siitä, että mitään ei voi pitää itsestään selvyytenä ja että kaiken voi menettää hetkessä”, hän totesi.

Fehertyn haastattelusta on kulunut jo parisen vuotta, mutta Schauffele ajaa edelleen Toyota Camryllä.

Tämä ilmeni tuoreessa Golf Magazinen haastattelussa, jossa Schauffelen valmentajaisä Stefan kertoi, ettei menestys ole muuttanut Schauffelea lainkaan.

Yhtensä esimerkkinä tästä hän otti esille sen, että pojalla on edelleen allaan sama, vanha luottopeli.

”Hänellä ei ole vieläkään uutta autoa. Hän edelleen ajaa samalla Toyota Camryllään hyvästä syystä: se tekee hänet onnelliseksi”, isä-Schauffele muistutti ja jatkoi: ”Hän on sanonut, että se muistuttaa häntä siitä, kuinka nopeasti kaiken voi menettää.”

Vaikka Schauffele itse köröttelee paikasta a paikkaan b vanhalla Toyotalla, tyttöystävälleen hän hankki jo taannoin uuden Teslan.

Etsi luettavaa