Hyppää sisältöön

World Cup – Ennakkosuosikit kärjessä ja suomalaiset iskuetäisyydellä

Etelä-Korea, Englanti, Australia ja Tanska nähdään kaikki etusivulla. Myös suomalaisille varma alku.

Avauskierroksen bestball osiossa nähtiin loistavia suorituksia. Kilpailussa pysyi mukana vain birdeillä. 

Englantia edustavat Ian Poulter ja Tyrrell Hatton nähtiin molemmat Ryder Cupissa. Kaksikkoa täytyy pitää kilpailun ennakkosuosikkeina ja he iskivät kärkeen heti avauskierroksella tuloksella -10. 

Kärkipaikkaa (-10) jakavat myös kilpailun kotimaan edustajat Australian Marc Leishman ja Cameron Smith. Vuonna 2013 Australiassa voiton ottivat Adam Scott ja Jason Day. Loistavana golfmaana ausseille löytyy varmasti reilusti kannustusta. 

Etelä-Korean Siwoo Kim ja Byeong Hun An ovat molemmat maailmanluokan pelaajia. Korealaiset jakavat kärkisijaa (-10) kolmantena joukkueena. 

Tanska otti voiton 2016 parilla Thorbjörn Olesen Sören Kjeldsen. Kjeldsen oli silloin loistavassa vireessä. Tänä vuonna (-9) Olesen on joukkueen vahvempi osa tilastollisesti mutta parilla tuntuu olevan taas kemiat kohdallaan joukkuepeliin. 

Mikko Ilonen lämmitteli kilpailuun Australian Openissa viime viikolla. Avauskierroksella Ilosen ja Korhosen vauhti oli kärjen tasolla birdien osalta mutta hieman huonolla tuurilla korttiin lipsahti kolme bogia. Väylät 3-9 olivat lennokasta vauhtia eaglen ja kuuden birdien siivittämänä. Päivän tulos 66 (-6) asettaa urhot sijalle T13, mutta vain neljän lyönnin päähän kärjestä. 

Tulospalvelu

 

Etsi luettavaa