Hyppää sisältöön

World Cup – Belgialle niskalenkki kilpailusta

Thomas Pieters ja Thomas Detry kirivät kärkeen lauantain parhaalla tuloksella.

Melbournessa keli parani lauantaille ja Belgian joukkue onnistui jälleen huipputulokseen. Kolmannella kierroksella pelattiin bestball formaatilla ja Thomakset uusivat avauskierroksen tuloksen 63, -9. Yhteistuloksessa -19 he johtavat kilpailua viidellä lyönnillä. 

25-vuotias Detry on tehnyt tasaista jälkeä European Tourilla kaudella 2018 ja oli mukana Dubain finaalissa. Myös Pieters on ollut hyvin luotettava ja ei ole ihme, että kaksikko on loistanut joukkueena. Kumpikaan ei ole voittanut golfkilpailua kahteen vuoteen, joten sunnuntaina on paljon pelissä. Voitto olisi myös historian ensimmäinen Belgialle. 

Meksiko, Italia ja Etelä-Korea jakavat toista sijaa tuloksessa -14. Ennakkosuosikit Englanti ja Australia ovat neljäntenä (-13).

Sunnuntaina kaikki riippuu tietysti kärkiparista. Neljäs kierros on foursome peliä, jossa usein nähdään enemmän bogeja kuin birdejä. Todennäköisesti Belgialle riittää par tulos voittoon mutta foursomessa voi tapahtua mitä tahansa. Jännitystä siis riittää vielä sunnuntaille. 

Suomalaiset (-7) pysyivät tuloslistan keskikastissa. Bestball tulos 68 ei riittänyt nousuun lauantaina. 

Tulospalvelu

 

 

 

 

Etsi luettavaa