Hyppää sisältöön

Woodsin valmistautumista varjostaa kuolemantapaus – Tiger kommentoi asiaa lyhyesti lehdistötilaisuudessa

Tiger Woodsin avovaimoa Erica Hermania syytetään kuolemantuottamuksesta.

Tiger Woods ja hänen avovaimonsa Erica Herman on haastettu oikeuteen kuolemantuottamuksesta.

Tänään se alkaa: PGA Championship. Yksi suurimmista voittajasuosikeista on Tiger Woods, jonka valmistautumista kilpailuun on varjostanut haaste oikeuteen. Haasteen mukaan Woodsia, hänen avovaimoaan Erica Hermania ja Woodsin omistamaa ravintolaa syytetään kuolemantuottamuksesta (wrongful death).

Kyse on viime vuonna sattuneesta auto-onnettomuudessa, jossa Woodsin omistaman ja Hermanin johtaman ravintolan työntekijä ajoi kolarin ajaessaan kotiin ravintolasta, jonne hän oli jäänyt viettämään aikaa työvuoronsa päättymisen jälkeen.

Baarimikkona toimineen 24-vuotiaan miehen verestä löytyi onnettomuuden jälkeen alkoholia yli kolminkertainen määrä sallittuun nähden.

Haasteen ovat jättäneet onnettomuudessa kuolleen baarimikon vanhemmat, joiden mukaan heidän pojalleen oli tarjoiltu ravintolassa liikaa alkoholia, vaikka työntekijät tiesivät, että mies oli saapunut töihin autolla, joka oli hänelle myös ainoa tapa päästä kotiin.

Vanhempien mukaan työntekijät tiesivät, että baarimikolla oli ongelmia alkoholin kanssa. Heidän mukaansa myös Woods ja Herman tiesivät asiasta, sillä he olivat syytteen mukaan nauttineet alkoholia baarimikon kanssa Woodsin baarissa vain muutama päivä ennen onnettomuutta.

USA Today -lehden mukaan myös Woods ravintolan omistajana saattaa joutua vastuuseen tapahtumasta, vaikka hän ei ollut paikalla turmailtana.

Woods kommentoi onnettomuutta lyhyesti PGA Championshipin yhteydessä pidetyssä lehdistötilaisuudessa, mutta oikeusjuttuun hän ei ottanut kantaa.

”Olemme kaikki erittäin surullisia hänen kuolemastaan. Se oli kauhea, kauhea ilta, joka loppui kauheasti. Olemme kaikki surullisia.”

Baarimikon vanhemmat hakevat yli 15 000 dollarin vahingonkorvausta asiassa.

Lähteet: Golf.com ja Svensksgolf.se

Etsi luettavaa