Hyppää sisältöön

Woodsilla väkevä startti – Masters herättänyt Tigerin jälleen eloon

Tiger Woods on aloittanut loistavasti viidennen Masters-voiton jahtaamisen.

Paul Casey on kärjessä ja Tiger Woods kolmantena, kun maailman huiput murskaavat Augusta Nationalin kenttää Masters Tournamentin avauskierroksella.

Masters Tournament on pyörähtänyt täysillä käyntiin, kun vajaan kolmen tunnin sadetauon jälkeen kilpailua päästiin jatkamaan.

Olosuhteet ovat nyt otolliset tuloksen tekemiseen, sillä pallot pysähtyvät helposti sateen pehmittämille viheriöille. Tämä näkyy myös tulostaululla.

Kilpailun kärjessä tällä hetkellä on Englannin Paul Casey, joka hakee uransa ensimmäistä major-voittoa. Casey on 11 reiän jälkeen tuloksessa -6. Toisena on Yhdysvaltain Webb Simpson (-4), mutta kolmatta sijaa jakaa kolmen muun pelaajan kanssa Tiger Woods.

Woods hakee toista perättäistä ja uransa kuudetta Masters-voittoa, joka nostaisi hänet Jack Nicklausin rinnalle voittojen määrässä tässä kilpailussa.

Ennakkokaavailuissa Woodsia ei pidetty kisan suosikkina, sillä syksyllä pelit ovat sujuneet kehnosti. Hän on pelannut US Openin jälkeen vain yhden kilpailun, Zozo Championshipin, jossa hän sijoittui jaetulle 72. sijalle. US Openissa hän putosi cutista.

Kymppireiältä aloittanut Woods teki etuysillä birdiet rei’ille 12, 15 ja 16. Lisäksi hän aloitti takaysinsä birdiellä, joten hän on tuloksessa -4 Lee Westwoodin, Louis Oosthuizenin ja Jon Rahmin kanssa.

Kilpailun ykkössuosikki Bryson DeChambeau aloitti kehnosti tekemällä tuplan 13. reiälle, joka on par 5. Sen jälkeen hän on tehnyt kolme birdieä ja jakaa 12:ta sijaa tuloksella -1.

Tulospalvelu

Masters Tournament on katsottavissa suorana kertamaksua vastaan Ruudusta.

Etsi luettavaa