Hyppää sisältöön

Women’s Openin jännittävä päätöskierros käynnissä – Nuutinen jatkaa kärkikymmenikössä

Sanna Nuutinen ja Matilda Castrén lähtevät pelaamaan omaa peliä Kasumikasegin kentällä.

Matilda Castrén pelaa vahvaa neljättä kierrosta. Sanna Nuutisen on saanut kelpo alun uransa toistaiseksi tärkeimmälle kierrokselle.

Matilda Castrén on tehnyt kovan nousun kohti kärkeä Women’s British Openin päätöskierroksella. Castrén oli parhaimmillaan jaetulla kahdeksannalle sijalla, mutta bogi 16. reiällö pudotti hänet jaetulle 17. sijalle.

26-vuotias tähti aloitti nousun kuudennen reiän eaglen jälkeen tehtyään edelliselle reiälle bogin. Sen jälkeen birdiejä tuli kolme ennen 16. reiän harmittavaa bogia. Castrén on tätä päivää hienosti kolme alle parin ja yhteistuloksessa -6, kun takana on 16 reikää.

Castrénilla on vielä kaksi reikää aikaa kuroa johtoasema kiinni ja siirtyä klubitalolle odottelemaan, miten kilpakumppanit pelaavat kierroksen loppuun.

Panoksena on myös kaikkien aikojen paras suomalainen major-sijoitus. Ennen tätä päivää sitä pitää hallussaan Mikko Ilonen, joka sijoittui parhaimmillaan majorissa seitsemänneksi. Naisten kisoissa paras major-sijoitus on Minea Blomqvist-Kakolla, jonka uran parhaaksi major-noteeraukseksi jäi kahdeksas sija (British Open).

Loistava mahdollisuus kaikkien aikojen parhaaseen suomalaissijoitukseen on myös neljäntenä päätöskierrokselle lähteneellä Sanna Nuutisella, joka jakaa tällä hetkellä yhdeksättä sijaa. Tätä päivää parissa oleva Nuutinen on seitsemän alle parin yhteistuloksessa ja vain kolme lyöntiä kärkeä perässä.

Kärkinaiset tällä hetkellä Australian Minjee Lee ja Tanskan Nanna Koerstz Madsen.

Tulospalvelu

Kilpailua voi seurata suorana Elisa Viihde Viaplay -palvelussa

Etsi luettavaa