Hyppää sisältöön

Wilsonin kampanja herätti suurta kiinnostusta – yli 200 hakemusta!

Oletko sinä Wilsonin Brand Ambassador vuonna 2018?

Wilson Golf Suomen Brand Ambassador -kampanja on luonut positiivisen ongelman Wilsonin konttorilla. Hakemuksia on tullut sisään jo yli 200 kappaletta. Tänään on viimeinen päivä hakea Wilsonin kesän 2018 Brand Ambassadoriksi talliin.

Wilson Golfin kampanja klubipelaajien löytämiseksi merkin Brand Ambassadoriksi on sujunut loistavasti. Hakemuksia on tullut reilusti enemmän kuin budjetoitiin, toistaiseksi jo yli 200 kappaletta. Raati kokoontuu keskiviikkona luomaaan alkukarsintaa, jonka jälkeen osa kilpailijoista jatkaa ”toiselle kierrokselle”. 

”Ihan positiivinen ongelma, että hakemuksia tuli näin paljon. Kiva huomata, että kampanja herätti kiinnostusta suomalaisten golfareiden keskuudessa. Tänään on vielä viimeinen päivä hakea, joten voi olla, ettei voittavaa hakemusta olla edes vielä tehty”, Tuomas Korpi Wilsonilta kertoo. 

Vielä ei ole myöskään päätetty lopullisesti monta pelaajaa tulee saamaan diilin itselleen. Kyse on kuitenkin muutamista pelaajista. Lopullinen valinta tullaan tekemään maaliskuun alussa. 

Hakemuksia voi tehdä maanantain viimeiseen minuuttiin, kello 23.59 saakka. 

Hakemukseen

Etsi luettavaa