Hyppää sisältöön

Wikström ja Komulainen jättivät muun muassa maailmanlistan ykkösen taakseen Hongkongin-kisan avauskierroksella

Ursula Wikström jahtaa huippusijoitusta kovatasoisessa LET-kisassa. KUVA: TRISTAN JONES / LET

Ursula Wikström ja Noora Komulainen ovat ensimmäisen päivän jälkeen loistavissa asemissa rahakkaassa Ladies European Tourin kisassa.

Maailmanlistan kolmonen Jin Young Ko johtaa huippukierroksensa ansiosta tänään käynnistynyttä Aramco Team Seriesin henkilökohtaista kilpailua Hongkongissa. Ko pelasi tuloksen 65 (-8) tehtyään kymmenen paria ja kahdeksan birdieä.

Hyvin käynnistyi myös suomalaiskaksikko Ursula Wikströmin ja Noora Komulaisen kilpailu. Duo mahtuu kovatasoisessa kilpailussa kymmenen parhaan joukkoon.

Wikström jakaa tuloksella 70 (-3) kuudetta sijaa. Komulainen pelasi lyönnin heikommin (71, -2) ja jakaa yhdeksättä sijaa.

Komulainen iski tänään peräti kuusi birdieä, mutta todellinen huipputulos jäi syntymättä kahden bogin ja yhden tuplan takia. Wikström pelasi tasaisemman kierroksen: neljä birdieä ja yksi bogi.

Ko’n pahin uhkaaja on toisena oleva Hollannin Anne Van Dam, joka on kahden lyönnin päässä kärkinaisesta. Kolmantena on Espanjan Nuria Iturrioz kolme lyöntiä Ko’sta.

Maailmanlistalla 12:ntena oleva Kiinan Xi Yu Lin jakaa neljättä sijaa. Sen sijaan maailman ykköspelaaja Lilia Vu epäonnistui lievästi avauskierroksella. Hän pelasi pariin ja jakaa 28:ta sijaa.

Kilpailun palkintopotissa on jaossa yhteensä 1 000 000 dollaria, joista puolet jaetaan henkilökohtaisessa kisassa ja puolet joukkuekisassa, jossa pelataan vain kaksi kierrosta.

Joukkuekisassa kärjessä on Van Damin kipparoima joukkue. Vaikka Tiia Koivisto epäonnistui henkilökohtaisessa kisassa, hän on mukana joukkueessa, joka jakaa toista sijaa ennen huomista päätöskierrosta.

Koiviston tulos oli 77 (+4). Samaan tuloksen kirjautti korttiinsa kilpailun neljäs suomalainen Sanna Nuutinen. He jakavat 62:ta sijaa 84 pelaajan joukossa.

Tulospalvelu, henkilökohtainen kilpailuTulospalvelu, joukkuekilpailu

Etsi luettavaa