Hyppää sisältöön

Wikström esitti kauden parastaan – konkari vain kaksi lyöntiä kärjestä Irlannissa

Noora Komulainen ja Ursula Wikström pelasivat harjoituspäivän yhdessä. KUVA: TRISTAN JONES / LET

Ursula Wikström pelaa jälleen huippusijoituksesta Ladies European Tourilla. Viikonloppuun hän pääsee kutkuttavasta asemasta.

Ursula Wikström pelasi loistavan toisen kierroksen Irish Openissa. Kahdessa edellisessä kilpailussa viiden joukkoon sijoittunut konkari jakaa kilpailun puolivälissä viidettä sijaa.

Wikströmin tulos kahden kierroksen jälkeen on -9 (69-66), kun kärkeen huippukierroksella noussut Ruotsin Moa Folke on kolme lyöntiä suomalaista edellä.

Folke alitti parin tänään peräti kymmenellä lyönnillä, ja yhteistuloksella -12 hänellä on kahden lyönnin kaula toista sijaa jakaviin Smilla Tarning Soenderby, Carmen Alonsoon ja Klara Spilkovaan.

Golf-Talmaa edustava Wikström oli hurjassa vedossa etenkin kierroksen lopussa, sillä hän pelasi viisi viimeistä reikää ja samalla koko sisääntulon neljä alle parin. Ulosmeno oli puolestaan sujunut kaksi alle. Tuloksena oli koko vuoden paras kierrostulos eli 66 lyöntiä.

Wikströmin lisäksi neljä muuta suomalaista selvitti Dromoland Castlen kentällä pelattavassa kilpailussa cutin.

Toiseksi paras suomalainen on Linda Osala, joka on viisi alle parin tuloksellaan 20:ntena. Noora Komulainen jakaa 42:tä sijaa kaksi alle parin tuloksellaan.

Cut-rajan selvitti myös Tiia Koivisto, joka on 36 reiän jälkeen yhteistuloksessa yhden alle. Samassa tuloksessa on Emily Penttilä, mutta hänellä on vielä kaksi reikää pelaamatta.

Elina Nummenpään ja Emilia Tukiaisen pelit päättyivät kahden kierroksen jälkeen.

Kilpailu päättyy sunnuntaina.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa