Hyppää sisältöön

Wikströmille kauden paras sijoitus Abu Dhabissa

Unski Wikström on parhaana suomalaisena rankingissa ennen LET:in päätöskilpailua
Ursula Wikström lähtee karsintakierrokselleen kello 10.51 Suomen aikaa. KUVA: LET

Ursula Wikström ja Minea Blomqvist-Kakko eivät onnistuneet tunkeutumaan kärkikymmenikköön Abu Dhabissa

Ursula Wikström oli voimissaan tänään Abu Dhabissa. Hän pelasi Ladies European Tourin kisan päätöskierroksella tuloksen 68 (-4) ja nousi lopputuloksissa kolkuttelemaan kärkikymmenikköä.

Sijoitus oli yhdestoista ja lopputulos yksitoista alle parin. Se oli hänelle kauden tähän saakka paras sijoitus tuli yhteistuloksella 277 (-11).

Wikström ei tehnyt tänään yhtään bogia, vaan 14 parin seuraksi tuloskorttiin tuli neljä birdietä.

”Välillä neljä alle kierroskin tuntuu huonolta, kun vertaa kierrosta pelikavereihin, jotka upottivat puttejaan hyvällä prosentilla. Itse taas missailin lyhyitäkin putteja aivan liikaa. Lopussa onneksi sain muutaman upotettua. Lyöminen sen sijaan oli hyvää ja tästä on kiva jatkaa kotimaan kautta Intiaan”, Wikström sanoi.

Cutin suomalaisista selvittivät myös Minea Blomqvist-Kakko (-10) ja Noora Tamminen (-4), jotka jakoivat lopputuloksissa sijoja 17 ja 42. Ladies European Tourin rankingissa parhaan suomalaisena jatkaa Tamminen (41.) ennen Wiksrömiä (44.) ja Blomqvist-Kakko (64.)

Fatima Bint Mubarak Ladies Openin voitti Intian Aditi Ashok tuloksella 270 (-18). Toinen oli päätöskierroksen parasta tulosta (66, -6) sivunnut Englannin Georgia Hall, joka hävisi lyönnillä intialaiselle. Kolmanneksi sijoittui Ruotsin Camilla Lennarth (-16).

Kiertue jatkuu ensi viiklla Ashokin kotimaassa, kun Delhissä on vuorossa Hero Women’s Indian Open. 

Lopputulokset

Etsi luettavaa