Hyppää sisältöön

Wikström paras suomalainen avauskierroksella LET:n iltakisassa

Sanna Nuutinen ei onnistunut Dubai Moonlight Classicin avauskierroksella.

Suomalaiset eivät mahdu 20 parhaan joukkoon Dubaissa pelattavassa iltakisassa. Kisaan johtaa kenttäennätyksen tehnyt Maria Fassi.

Ursula Wikström on avauskierroksen jälkeen 21. sijalla Dubaissa käynnissä olevassa Ladies European Tourin kisassa, joka pelataan Emirates Golf Clubin Faldo Coursella.

Wikström pelasi keskiviikkona alkaneen Dubai Moonlight Classicin tulokseen 71 (-1), jolla hän on kahdeksan lyöntiä huippuvireessä ollutta Meksikon Maria Fassia perässä.

Fassi, joka pelaa päätyökseen LPGA-kiertueella, teki tänään parien lisäksi yhdeksän birdieä, yhden eaglen ja kaksi bogia. Tulos on uusi kenttäennätys.

Maria Fassi teki Emirates Golf Clubin Faldo-kentän uuden ennätyksen.

Maria Fassi teki Emirates Golf Clubin Faldo-kentän uuden ennätyksen.

Tristan Jones / LET

Muutenkin tulostaso avauskierroksella oli kova. Etelä-Afrikan Lee-Ann Pacen tulos oli 64 (-8) ja Saksan Olivia Cowanin 65 (-7).

Valitettavasti kisan muut suomalaiset eivät pystyneet vastaamaan kovaan tulostasoon. Sanna Nuutinen ei tehnyt kierroksellaan kuin yhden birdien päätyen tulokseen 73 (+1).

Nuutinen on LET:n rankingissa toisena, mutta viime aikoina hän on ollut kaukana alkukauden huippuvireestään.

Nuutisen tavoitteena rankingissa on sijoittua viiden parhaan joukkoon, mikä toisi paikan LPGA:n karsintafinaalissa. Vaikka tilanne näyttää hyvältä, varma paikka viiden joukossa ei vielä ole.

Kaksi tuplaa tehneen Krista Bakkerin tulos oli 76 (+4), jolla hän on sijalla 50. Pahasti epäonnistunut Tiia Koivisto pitää kisassa perää pelattuaan avauskierroksen peräti 83 lyönnillä.

Kisa pelataan illalla yhteislähtönä keinovalojen alla. Kaikkiaan kisassa pelataan kolme kierrosta ja poikkeuksellisesti siihen otti osaa vain 56 pelaajaa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa