WGC Mexico – Upea tuloslista heti avauskierroksella

Rory McIlroyn taidot hyvän sijoituksen kääntämiseksi voitoksi ovat sunnuntaina koetuksella Orlandossa.

Club de Golf Chapultepec antoi pelaajille loistavan testin torstain avauskierroksella. Parhaat suorittajat palkittiin birdeillä mutta pelin oli oltava kontrollissa.

Kärjen ja keskipakan välillä nähtiin suuri ero tuloksissa. Kauttaaltaan päivän kierroskeskiarvo oli yli parin. Silti tulosta tuli loistavalla pelillä.

Rory McIlroy iski kärkeen tuloksella 63 (-8). Strokes Gained tilastoissa Rory oli päivän paras pallonlyöjä ja kolmanneksi paras griineillä.

Dustin Johnson pitää toista sijaa (64, -7) pelattuaan lähes virheettömän kierroksen. Hän voitti kilpailun kun se pelattiin ensimmäistä kertaa Meksikossa 2017.

Justin Thomas jatkoi hyvää peliään Rivieralta Meksikoon. Hän jakaa kolmatta sijaa (-5, 66).

Tiger Woodsin debyytti Meksikossa alkoi tuplabogilla. Kierroksella nähtiin myös paljon hyvää ja Woods onnistui puristamaan tuloksen takasin pariin. Woods hävisi Rorylle neljä lyöntiä lyhyellä ykkösväylällä, jolla McIlroy teki eaglen loistavan avauslyönnin jälkeen.

Kapealla kentällä etenkin avauslyönnit nousevat tärkeään asemaan ei siis ole ihme, että kärjessä ovat tourin parhaat draivaajat McIlroy, Johnson ja Thomas.