Hyppää sisältöön

WGC Mexico – Phil Mickelson voittoon uusinnassa

WGC Mexico Championship sai jännittävän loppuratkaisun kun uusinnassa kohtasivat Phil Mickelson ja Justin Thomas.

Thomas nousi kilpailun johtoon viimeisen reiän eaglella. Thomas upotti wedge lähestymisen reikään tyylikkäästi backspinnillä. Mickelson teki upeat birdiet väylille 15 ja 16 nousten jakamaan kärkisijaa tuloksessa -16. 

Rafa Cabrera Bello ja Tyrrell Hatton jäivät täpärästi lyönnin päähän uusinnasta. Justin Thomas kaatui lopulta melko helposti kun pitkäksi mennyt lähestyminen johti bogiin. 

Phil Mickelsonin peli oli erittäin tehokasta. Strokes Gained tilastoissa hän oli kilpailun kahdenneksitoista paras pallonlyöjä, kolmanneksi paras puttaaja ja teki viikolle vähiten bogeja (4). 

Mickelsonin peli on ollut matkalla oikeaan suuntaan. Ennen tämän viikon voittoa hän ehti sijoittua kuuden parhaan joukkoon kolmena kisaviikkona peräkkäin. Phil luonnehti pelin tasoa selvästi paremmaksi. Viimeisen neljän vuoden ajan hän kertoi pelin olleen ajoittain hyvää mutta keskiarvolla heikkoa. Nyt peli on keskiarvolla vahvaa ja vain ajoittain heikkoa. 

Phil Mickelson oli tyytyväinen saadessaan voiton ennen kauden majoreita, sillä hän haluaa olla henkisesti valmis voittamaan uudestaan jos mahdollisuus tulee. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa