WGC Mexico Championship – Rory McIlroy kärkeen

Rory McIlroy kiri kärkeen Meksikossa toisen kierroksen tuloksella 65.

McIlroyn tarkat ja pitkät avaukset jättivät lähestymisiin vain wedgejä ja lyhyitä rautoja. Hyvistä avauksista hän onnistui luomaan lukuisia birdiepaikkoja. Kierros huipentui väylällä 14, jolla Rory upotti eagle lähestymisen kuppiin rautaysillä. Hän johtaa kilpailua kahdella lyönnillä yhteistuloksessa -9.

McIlroyn kierros oli loistavaa pallonlyömistä ja hän tilastoi 10 väyläosumaa ja 15 griiniä. Hän löi kilpailun pisimmän avauksen 393 jaardia väylällä kymmenen. 411 metrin pituisella par nelosella kakkoslyöntiin jäi vain 49 metriä.

Toista sijaa tuloksessa -7 pitää kolme hyvää haastajaa. Ross Fisher, Phil Mickelson ja Justin Thomas. Mickelsonin caddie Jim ”Bones” Mackay joutui jättämään kierroksen kesken ruokamyrkytyksen oireiden vuoksi. Philin veli Tim Mickelson ryhtyi katsomosta caddieksi ja kaksikko onnistui hyvin kierrostuloksella 68. Tim matkusti Meksikoon Jon Rahmin agenttina. Hän oli espanjalaisen valmentaja yliopistossa ja jatkoi matkaa nuorukaisen mukana PGA Tourille.

Dustin Johnson (-6) jakaa viidettä sijaa ja jos kilpailu päättyisi näihin lukemiin hän menettäisi maailmanlistan kärkipaikan vain kahden viikon jälkeen. Roryn voittaessa Johnsonin on sijoituttava vähintään kolmanneksi pysyäkseen maailman huipulla. McIlroylla on siis hyvä mahdollisuus nousta golfmaailman kärkeen jälleen kerran.