Hyppää sisältöön

WGC Mexico Championship – Huikeaa golfviihdettä Meksikossa

Dustin Johnson ja Justin Thomas kirivät Rory McIlroyn ohitse lauantaina. Kolmikko pelaa sunnuntaina viimeisessä ryhmässä.

Justin Thomas (-12) ja Dustin Johnson (-11) pelasivat lauantaina tuloksen 66. Molemmilla kierroksilla nähtiin jännittävää dramatiikkaa. Kilpailua johtava Thomas teki hole in onen väylälle 13 ja pelasi takaysin viisi alle. Dustin Johnsonin ainoa bogi syntyi kuudelletoista kun pallo juuttui puun latvaan. 

Kilpailua johtanut Rory McIlroy (-10) joutui luovuttamaan kärkipaikan lauantain tuloksella 70 (-1). Vauhtia hidasti etuysin kolme bogia. 

Phil Mickelson (-10) pelasi lähes uskomattoman kolmannen kierroksen. Hän osui päivän aikana vain neljään väylään ja kahdeksaan griiniin. Tulos oli silti 68! Phil chippasi kuppiin kahdesti ja käytti koko kierrokseen vain 22 puttia. 

Mickelsonin kanssa pelannut McIlroy myönsi, että Philin seikkailut ympäri kenttää ja pusikkoja vaikeuttivat hyvän rytmin löytämistä. Rory aikoo aloittaa aggressiivisesti sunnuntaina ja tavoitteena on ottaa kärkipaikka jo etuysin aikana. 

Kilpailussa ei ole cutia, joten myös viimeinen kierros pelataan kolmen hengen ryhmissä. Viimeisessä ryhmässä nähdään siis McIlroy (-10), Thomas (-12) ja Johnson (-11). Heidän edessä pelaa toinen erittäin mielenkiintoinen ryhmä Mickelson (-10), Westwood (-9) ja Rahm (-9). 

Jordan Spieth pelasi kenttäennätyksen 63 lauantaina ja on yhteistuloksessa -7. 

Leaderboard

 

 

Etsi luettavaa