Hyppää sisältöön

WGC Match Play – Toinen päivä, ennakkosuosikit pitävät pintansa

Jordan Spieth on ässä myös simulaattorissa

Jason Dayn keskiviikon selkävaivat laittoivat kysymysmerkin torstain peleille. Hoitotoimenpiteet näyttivät onnistuneen täydellisesti sillä Day aloitti kierroksen lyömällä 370 jaardia pitkän par nelosen yhdellä päälle. Day voitti reiän eaglella ja kaatoi Thongchai Jaideen 5&3.

Rangella Day löi lyöntejä tavallista kovempaa tavoitteenaan saada itseluottamusta selän suhteen. Hän kertoi tunteneensa selän kierroksen aikana mutta kipu ei vihlonut kuten eilen. Ongelma johtuu välilevyn pullistumasta, joka välillä turpoaa ja ärsyttää hermoa. Hoidoksi ovat tehonneet alaselän ja pakaroiden lihashuolto, joilla ongelma ollaan pystytty pitämään aisoissa. Tulevina päivinä selän huoltoa on tehtävä tarkan ohjelman mukaan. Day on aloittanut kilpailun kahdella voitolla. Huomenna varmaan jatkopaikkaan riittää tasapeli Paul Caseyä vastaan.

Jordan Spieth kaatoi Victor Dubuissonin helposti 5&4. Maailman ykkönen oli tyytyväinen pelin kehitykseen ja uskoo tekevänsä oikeita asioita harjoituksissa. Hän ei ole ollut häviöllä kertaakaan kahdessa avausottelussa. Tuulisissa oloissa on tärkeätä säilyttää alkuasento vakiona ja Jordan kiinnitti tähän asiaan huomiota torstaina. Spieth kertoi, että lyönti kulkee mutta putterin kanssa tarvitaan vielä lisää varmuutta. 

Rory McIlroy votti Smylie Kaufmanin 3&1. Pelin taso ei ollut loistavaa mutta riitti voittoon. Perjantaina Roryn eteen astuu sisukas Kevin Na, joka on niin ikään voittanut kaksi ensimmäistä otteluaan. 

Phil Mickelson ja Patrick Reed pelaavat vastakkain ja ratkaisevat oman lohkonsa voittajan perjantaina. Molemmat voittivat kaksi ensimmäistä otteluaan. 

Bill Haas ja Adam Scott kohtaavat perjantaina ja ottelun voittaja jatkaa viikonlopulle. Bill Haasille riittää myös tasapeli. 

Kuudessatoista lohkossa tullaan näkemään useita tasatilanteeseen päätyviä pistetilanteita. Vain lohkovoittajat jatkavat viikonlopulle ja jos pisteet menevät tasan ratkaistaan lohkovoittaja uusinnalla. 

Perjantaille on siis luvassa runsaasti jännitystä kun 64 miehen joukko supistuu kuuteentoista.

Turnausta voit seurata Viaplaysta ja Viasat Golfilta klo 20.00 alkaen.

Live Scoring

http://www.worldgolfchampionsh…

Etsi luettavaa