Hyppää sisältöön

WGC Match Play – Johnson ja Rahm sunnuntain tähtinä

Neljä pelaajaa selvisi sunnuntain semifinaaleihin.

Dustin Johnson

Maailman ykkönen päihitti lauantaiaamuna Zach Johnsonin helpoin lukemin 5/4. Iltapäivän ottelu Alex Norenia vastaan oli tasaisempi. Reiän 12 jälkeen ottelu oli tasan ruotsalaisen voitettua väylät 10, 11 ja 12. Johnson kuitenkin ratkaisi pelin 3/2 tekemällä biriet väylille 13, 15 ja 16.

VS

Hideto Tanihara

Semifinaalissa Dustin saa vastaan hieman tuntemattomamman Japanilaisen. Lauantaina Hideto kukisti Paul Caseyn ja Ross Fisherin. Caseya vastaan Hideto lopetti birdeihin väylille 16 ja 17 kääntäen ottelun voitoksi 2/1.

Japanilainen on varmasti kertännyt viikolta runsaasti itseluottamusta. Lohkovaiheessa hän päihitti entisen maailman ykkösen Jordan Spiethin.

 

Bill Haas

FedEx Cupin vuonna 2011 voittanut Haas on äänestetty tourin aliarvostetuimmaksi pelaajaksi. Varmaotteinen amerikkalainen pelaa tasaisesti ja on hyvä vastustaja myös reikäpelissä. Lauantaina hän raivasi tieltään Kevin Nan ja Phil Mickelsonin erittäin tiukoissa otteluissa. Mickelsonia vastaan Haas iski seitsemän birdiä.

VS

Jon Rahm

Euroopan joukkue on saamassa Ryder Cupiin uuden hurjan reikäpelaajan. Lauantaina Rahm jyräsi ensin Charles Howell III:nen lukemin 6/4 ja sitten Soren Kjeldsenin 7/5. Jälkimmäisen ottelun peliä espanjalainen luonnehti täydelliseksi.

Sunnuntaina pelataan jälleen kaksi ottelua. Aamulla ratkaistaan finaalipari ja iltapäivällä pelataan joko voitosta tai kolmannesta sijasta.

Leaderboard

Etsi luettavaa