Hyppää sisältöön

WGC Dell Match Play – Reikäpelin spesialistit pärjäsivät jälleen

Ian Poulter johtaa RBC Heritage -kisaa avauskierroksen jälkeen.

Perjantain kolmannen kierroksen vaikeat olosuhteet muuttivat kilpailun luonteen kentällä. Puuskittainen tuuli ja nopeat griinit haastoivat pelaajat jopa parien teossa. Useimmat ottelut kaatuivat pelaajien virheisiin. 

Päivän huippuottelussa Patrick Reed kaatoi Jordan Spiethin 2&1. Reed pääsi alussa ottelun johtoon Spiethin draiviongelmien takia ja piti johtopaikan loppuun asti. 

Sergio Garcia, Charles Howell III, Kiradech Aphibarnrat, Patrick Reed, Alex Noren, Ian Poulter ja Justin Thomas ovat selvinneet jatkoon puhtaalla pelillä voittaen kaikki kolme otteluaan. Loput yhdeksän jatkoonpääsijää selvisivät lohkovaiheesta yhdestä tappiosta tai tasapelistä huolimatta.

Matt Kucharin matka jatkoon oli kaikista tyylikkäin. Hän ratkaisi ottelun Ross Fisheriä vastaan 6&4 tekemällä hole in onen. 

Jordan Spiethin lisäksi pudotuspeleistä karsiutui monta maailmanlistan kärkinimeä. Ulkona ovat Dustin Johnson, Jon Rahm, Rory McIlroy, Jason Day ja Hideki Matsuyama

Reikäpelissä loistavat usein samat nimet. Ei siis ole yllätys, että jatkossa ovat Garcia, Poulter ja Reed. Ian Poulter kaivoi arkistoista vuoden 2014 Ryder Cupissa käyttämänsä putterin ja taika on jälleen löytynyt griineillä. 

Jatkoonpääsijöistä suurimmat yllättäjät ovat Kyle Stanley, Si Woo Kim ja Charles Howell III, jotka olivat sijoitettu listalla paikoille 45, 50 ja 59. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa