Hyppää sisältöön

WGC Bridgestone – Kärkipelaajat tilastoina

WGC Bridgestone Invitational on saanut jännittävän alun. Tiger Woods on etusivulla ja kolme mielenkiintoista pelaajaa jakaa kärkipaikkaa.

Avauskierroksilla pehmeä Firestone Coutry Club on päästänyt pelaajat helpolla. Parhaiten ovat pelanneet Tommy Fleetwood, Ian Poulter ja Justin Thomas. Kolmikko jakaa kärkipaikkaa tuloksessa -11. 

Helpoissa olosuhteissa puttaaminen on noussut suurempaan rooliin. Strokes Gained: Putting tilastossa Thomas on kärjessä ja Fleetwood toisena, Ian poulter on listan viides. 

Kärkikymmenikköön mahtuvat myös Jason Day (-9)Rory McIlroy (-8) ja Jon Rahm (-6). Rory McIlroy on Strokes Gained draivitilastojen kärkipäässä vaikka väyläosumia on tullut vähemmän. Lyöntien pituus on nostanut avaukset tilastolliseksi eduksi.

Tiger Woods pitää kymmenettä sijaa tuloksessa -6. Kärkisijoille tarvitaan viikonloppuna parempaa draivaamista ja lämmintä putteria. Woods on osunut vain 50% väylistä ja menettänyt lyöntejä tiipaikalta. Rautapeli ja lähipeli ovat varmalla tasolla ja tekevät tulosta. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa