Hyppää sisältöön

WGC Bridgestone – Justin Thomas sulki ovet haastajilta

Justin Thomas lähti sunnuntaihin kolmen lyönnin johdossa. Voittoon (-14) riitti rutiinilla pelattu 69, -1.

Vaikka sunnuntaina nähtiin reilusti hyviä tuloksia eivät ne tulleet Thomasin lähimmiltä haastajilta. Toista sijaa jakaneet Rory McIlroy (73, +3) ja Ian Poulter (74, +4) pelasivat molemmat yli parin, eikä kukaan noussut kahta lyöntiä lähemmäksi kärkimiestä.

Thorbjörn Olesen ja Dustin Johnson nousivat kolmanneksi (-10) sunnuntain parhaalla tuloksella 64, -6. Johnson pelasi kentän etuysin tulokseen 29. 

Justin Thomas oli loistava pelin kaikilla osa-alueilla. Hän oli kilpailun tarkin lähestymisissä ja neljänneksi paras griineillä. Tällä yhdistelmällä hän teki myös eniten birdejä (21). 

Viime viikkoina Thomasin uuteen Titleist TS3 draiveriin tehdyt säädöt saivat mailan toimimaan täydellisesti. 

Viidenneksi (-9) tullut Brooks Koepka oli Strokes Gained tilastoissa viikon paras pallonlyöjä. Hän kertoi lyöneensä palloa paremmin kuin koskaan aikaisemmin urallaan. Putteri oli vain kylmä tällä viikolla. Tilastot lupaavat kuitenkin hyvää tulevaa PGA Championshipiä ajatellen. 

Hieman jäykästi liikkunut Tiger Woods pelasi sunnuntaina toista kertaa peräkkäin 73, +3. Viikonlopun +6 oli selvästi kauden huonoin. Woods kertoi kierroksen jälkeen, ettei hän ole halunnut kuormittaa vartaloa liikaa ennen PGA Championshipiä ja edessä olevaa FedEx Cup playoff jaksoa. Harjoittelu tällä viikolla jäi siis vähemmälle. Tiger ei maininnut selkävaivoja mutta kaikki viittaa ainakin pieneen fyysiseen ongelmaan. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa