Hyppää sisältöön

WGC Bridgestone – Justin Thomas kärkeen, Tiger väärään suuntaan

Päätöskierroksella viimeiseen ryhmään lähtevät Justin Thomas (-14) ja Rory McIlroy (-11). Molemmat ovat esittäneet loistavaa osaamista kaikilla osa-alueilla.

Tilastojen mukaan Thomas tulee voittamaan kilpailun sunnuntaina. Hän on ollut kilpailun paras rautapelaaja ja viidenneksi paras griineillä. Thomasin voi kuitenkin vielä pysäyttää Rory McIlroyn huippukierros.

Roryn aggressiivisesta avauspelistä on tarjolla reilusti hevosvoimia huipputulosta varten. McIlroy on tehnyt kilpailun aikana vain kaksi bogia mutta ei ole vielä saanut Thomasin kaltaista birdievaihdetta silmään. 

Toista sijaa (-11) jakaa myös Ian Poulter, joka jatkaa kuumaa puttaamista ja johtaa viikon Strokes Gained: Putting tilastoa.

Tiger Woodsin päivä oli pelkkä pettymys. Tuloksella 73 (+3) hän putisi kärkikymmeniköstä sijalle T28. Tilastoissa hän hävisi lyöntejä pelin kaikilla osa-alueilla. Surkea kierros tuli hieman yllättäen, sillä Woodsin rautapeli on ollut varmaa koko kesän. Tigerin liikehdinnästä oli havaittavissa tavallista enemmän jäykkyyttä ja huono selkäpäivä saattoi vaikuttaa pelikuntoon. Woods ei puhunut selästä kierroksen jälkeen ja toivottavasti välttyy takaiskuilta terveyden suhteen. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa