Hyppää sisältöön

WGC Bridgestone Invitational – Ennakko lupaa loistavaa kilpailua

Major-voittajat ovat hallinneet Bridgestone Invitationalia

Bridgestone Invitationalia on pelattu 1999 lähtien. Ensimmäisestä kymmenestä kilpailusta Tiger Woods voitti seitsemän.

Muita kilpailun aikaisempia mestareita ovat Vijay Singh, Adam Scott ja Rory McIlroy. Haastava Firestone Country Club ja kilpailun vakuuttava osallistujalista ovat tuottaneet listan laadukkaita voittajia. 

Keskiviikon lehdistötilaisuudessa pelaajat kuvailivat kentän haasteita. Kuten U.S. Openissa kaikki alkaa väyläosumista, jotka ovat avain Firestonen kesyttämiseksi. Tilastot kertovat kilpailun väyläosumaprosentiksi vain 55%, mikä on selvästi tourin keskiarvoa heikompi. Hyvin suunniteltu kenttä vaatii hyviä lyöntejä mutta myös palkitsee pelaajan onnistumiset. Kun pelaaja saa avauksen väylälle ovat lähestymiset onnistuneet tourin keskiarvoa paremmin. 

Kuten U.S. Openissa, hyvien draivaajien voidaan olettaa onnistuvan myös tällä viikolla. Ei olisi suuri yllätys jos samoja nimiä nähdään kilpailun kärjessä kuin reilu viikko sitten. 

Osa Euroopan tähdistä pelaa French Openissa Ryder Cupin tuplapisteistä mutta muun maailman tähtikaarti on mukana Ohiossa. Jason Day, Jordan Spieth, Dustin Johnson ja Adam Scott ovat mukana Amerikan ja Australian keulahahmoina. 

Kilpailun voittoa puolustaa Shane Lowry, joka palaa kehiin U.S. Openin pettymyksen jälkeen. Hän myönsi, että major voiton menettäminen oli kova pettymys. Päässä pyörivät ajatukset siitä, mitä olisi pitänyt tehdä toisin.

Shane Lowry lähti U.S. Openin viimeiselle kierrokselle neljän lyönnin johdossa.

Shane Lowry lähti U.S. Openin viimeiselle kierrokselle neljän lyönnin johdossa.

Gettyimages

Lowry kertoi aggressiivisen draivaamisen olleen avain voittoon viime vuonna ja pallonlyöminen nousee taas tärkeään rooliin. 

Lähde: pgatour.com

 

 

Etsi luettavaa