Hyppää sisältöön

Wesley Bryan ensimmäiseen voittoon PGA Tourilla

Wesley Bryan voitti South Carolinassa pelatun kilpailun lyönnin erolla. Luke Donald otti kilpailusta uran viidennen kakkostilan.

Kärki oli erittäin tasainen viimeisellä kierroksella mutta Harbour Townin vaikea takaysi ratkaisi voittajan. Etuysillä kärkeen pelasi ensimmäistä voittoaan hakeva Ollie Schniederjans. 23-vuotias superlupaus ei kuitenkaan onnistunut takaysin griineillä ja putosi kolmanneksi (-11). Nuorukainen oli kilpailun paras lähestymislyönneissä ja kolmas pallonlyömisessä. Nämä tilastot lupaavat loistavaa uraa. 

Wesley Bryan nousi kärkitaisteluun tekemällä etuysille neljä peräkkäistä birdiä. Takaysillä peli oli jälleen varmaa ja Bryan teki birdiet väylille 13 ja 15 ottaen kärkipaikan (-13) omaan haltuunsa. 

Luke Donald teki nousun takaysin kolmella birdiellä mutta jäi lyönnin vajaaksi kärkipaikasta (-12). Kakkostila oli Donaldin uran viides RBC Heritagessa. Mies todella viihtyy Harbour Townin kentällä vaikka voitto on jäänyt saavuttamatta. 

Voitolla Wesley Bryan varmistaa pelioikeuden seuraavaksi kahdeksi vuodeksi ja ansaitsee paikan ensi vuoden Mastersiin. Viime kausi oli loistava Web.com Tourilla, Bryan ansaitsi PGA Tour kortin kolmella voitolla. 

Voittajan tilastot olivat melko yllättävät. Bryan oli loistava kaikilla osa-alueilla paitsi draiverilla. Hän hävisi lyöntejä tiipaikalta mutta paikkasi tilannetta loistavilla lähestymisillä, lähipelillä ja puttaamisella ja oli yhdentoista parhaan joukossa näissä kategorioissa. 

South Carolinasta kotoisin oleva Wesley Bryan oli innoissaan kotivoitosta. Nousu tourvoittajaksi on ollut todella nopea. Viisitoista kuukautta sitten hän ei ollut pelannut ainuttakaan PGA Tourin yhteyteen kuuluvaa kilpailua. Nyt taskussa on yhteensä neljä voittoa ja turvattu työpaikka PGA Tourilla. 

Leaderboard

 

 

 

Etsi luettavaa