Hyppää sisältöön

Vuosaari Links on mainiossa kunnossa: ”Työtä kentän kehittämiseksi on tehty paljon ja se jatkuu”

MId Tourin ensimmäisen osakilpailun sunnuntaina voittanut Nikke Tyry (vas.) ja Albert Eckhardt hioivat pelikuntoaan keskiviikkona Vuosaari Linksillä. Kuva: Teemu Tyry

Vuosaari Linksista kantautui viidakkorummun kautta kehuja heti kentän auettua huhtikuun puolivälissä. Huhtikuun lopulla GoGolfin vierailun aikaan näkymä etenkin viheriöiden osalta toi hymyn huulille.

Vuosaari Linksin toimitusjohtaja Harrri Mankki kertoi maalis-huhtikuun vaihteessa järjestetyillä Golfmessuilla tärkeimmäksi viestikseen pelaajille sen, että edelliskauden vaikeudet kentän kunnon osalta on sivuutettu ja keväällä päästään kiertämään hyväkuntoista links-kenttää.

Vuosaari Linksillä päästään hyvin lähelle aitoa links-kentän henkeä ja näkymää.
Kuva kaudelta 2021: Kuva Vuosaari Links

”Kausi 2022 oli meille ja suurimmalle osalle suomalaisista kentistä hankala etenkin jääpoltteen aiheuttamien ongelmien johdosta. Jouten emme haasteen kanssa olleet tuolloinkaan, mutta myös syksyllä ja kausien välissä Vuosaaressa on panostettu kovasti kiitettävään lopputulokseen yltämiseksi käynnistyneellä kaudella”, Mankki vakuutti messuilla.

Vuosaaressa (keskiviikko 26.4.) haastattelemani pelaajat nostivat poikkeuksetta peukkua pystyyn kentän kunnosta keskusteltaessa. Oma 60 minuutin kiertokävely kentällä antoi saman vaikutelman.

Viheriöt ovat hienossa kunnossa, väylätkin joitain alueita lukuunottamatta vähintäänkin hyviä.

”Olemme saaneet kiitosta, mutta ylpistymiseen ei ole aihetta. Kylvötöitä jatketaan, nelosen tiiauspaikalla tehdään remonttia. Rima on korkealla ja motivaatiotaso samoin”, vuodesta 2002 Vuosaaressa työskennellyt Mankki kertoi.

Kenttää kiersi aurinkoisena arkipäivänä myös Albert Eckhardt yhdessä Tuomas ja Nikke Tyryn kanssa.

Kevään kaksi ensimmäistä viikkoa ovat olleet Vuosaaressa edelliskautta vilkkaampia.

”Vieraspelaajat ovat lämpimästi tervetulleita. Tahtotilamme on, että kenttä ja palvelumme paranevat päivä päivältä kauden aikana”, Harri Mankki määrittää.

Finnish Tourin kausi huipentuu Vuosaari Linksille

Kotimaisen pääkiertueen, Finnish Tourin finaali pelataan syyskuun puolivälissä Vuosaaressa. Samalla viikolla Vuosaari Links isännöi myös toista arvokilpailua, Suomen PGA:n mestaruuskisoja.

Vuosaaren klubitalalon Ravintola Links sai kauden käynnistyttyä uuden ravintoloitsijan. Toiminnasta vastaa HH Ravintolat Oy. Lounasbuffet käynnistyy 2.5.

Valmentajina Vuosaaressa toimivat GoGolfin Timo Karvinen sekä Marko Kumm.

Vuosaari Links

Etsi luettavaa