Hyppää sisältöön

Vuosaaressa saatiin range auki – nyt lyödään ruoholle!

Vuosaaren uusi range on erittäin hyvän näköinen kokonaisuus

Vuosaari Golfissa ollaan pelattu golfia tänä vuonna. Harjoittelu ei ole kentällä ollut pitkän pelin osalta mahdollista, sillä rangelle tehtiin noin vuoden kestänyt remontti.

Vuosaari Golf on saanut rangensa jälleen auki! Se on tärkeä asia varsinkin itäisessä Helsingissä asuville, sillä lähin range on toistaiseksi sijainnut Paloheinässä tai MegaRangella. Vuosaarelaiset ovatkin saaneet tai joutuneet panostamaan pelaamiseen tänä vuonna. 

Rangelle istutettiin ruohopeite pallojen laskeutumispaikaksi. Tämän takia rangea ei viitsitty avata kovin aikaisin, jotta tuore ruohopeite kestää pallojen keräämisen ja kerkesi kasvaa tarpeeksi vahvaksi tulevaa talvea ja ensi kevättä varten. 

Alunperin Vuosaaressa haaveiltiin, että range saataisiin auki hieman aiemmin, mutta asian suhteen ei haluttu ottaa turhia riskejä. 

Samalla rangen lyöntisuuntaa ohjattiin pois päin tiestä kun metsää raivattiin rangen vasemmasta reunasta. Nyt autolla klubille saapuvat eivät ole enää yhtä suuressa vaarassa kuin ennen. Slaissit tuppasivat ennen päätyä liian usein auto- ja kävelytien suuntaan. 

Range on luonnollisesti kaikille avoin. Poletteja saa caddiemasterilta ja maksu onnistuu myös kortilla suoraan koneeseen. 

Lisäksi luvassa on pieni porkkana. Rangelle on aseteltu logopalloja, jotka näyttämällä toimistossa saa itselleen ilmaisia kierroksia Vuosaaren kentälle ja muille lähialueen kentille, sekä rangekortin latauksia! 

Etsi luettavaa