Hyppää sisältöön

Vuodessa järisyttävä muutos parempaan – Peuramaa Golf on nyt huippukunnossa

Viime vuoden talvituhot ovat enää ikävä muisto Peuramaa Golfissa. KUVA: PATRIK NORDMAN

Peuramaa Golfin kentät ovat olleet tänä keväänä loistavassa kunnossa millä tahansa mittarilla.

Peuramaa Golf julkaisi eilen somekanavillaan kuvaparin, jota katsomalla konkretisoituu se, etteivät vuodet ole veljiä keskenään – etenkin mitä tulee golfkenttien kuntoon.

Vuosi sitten talvi kohteli golfkenttiä kehnosti, mutta tänä vuonna tarina on monen kentän osalta toinen. Erinomainen esimerkki tästä on Peuramaa Golf. Porkkala-kentän kuntoa voi luonnehtia sanalla loistava. Myös Vanha Peura -kenttä on nyt hienossa kunnossa.

Tämän jutun pääkuvan paikalta löytyvät kuvat Peuramaa Golfista on napannut kentänhoitaja Patrik Nordman, joka harrastaa drone-kuvausta. Kuvien ottamisen välillä on aikaa kulunut lähes päivälleen vuosi: viime vuoden kuva on otettu 22.5. ja tämänvuotinen 21.5.

Peuramaa Golfin lisäksi myös muut GoGolf-kentät, eli Vuosaari Links, Kurk Golf ja Hills by GoGolf, ovat ajankohta huomioiden erinomaisessa kunnossa. Pallo rullaa tasaisesti jokaisen kentän viheriöillä.

MAINOS

Osta GoGolf Shopista edullinen sarjakortti Peuramaa Golfiin

Sarjakortit ovat henkilökohtaisia.

Pelkkä hyvä talvehtiminen ei selitä kenttien hyvää kuntoa, vaan suuri kiitos tästä kuuluu myös GoGolf-kenttien kenttämestareille Tomi Laaksoselle ja Mikke Meriselle sekä heidän johtamille ammattilaisille.

Pitkäjänteinen työ hyvien pelipintojen saamiseksi alkoi jo viime kesänä. Talvella lunta ja jäätä poistettiin viheriöiden päältä useaan otteeseen. Nyt tuo työ palkitaan.

Hyvä kunto ja sää näkyvät kierrosmäärissä

Peuramaa Golfin toimitusjohtaja Tuomas Snäkin sanoo, että hyvä kunto on näkynyt myös pelattujen kierrosten määrässä. Tänä vuonna Peuramaan kentillä on pelattu lähes 10 000 kierrosta.

”Viime vuonna Peuramaalla pelattiin toukokuussa yhteensä vain noin 7 500 kierrosta”, Snäkin kertoo.

”Heikon kunnon lisäksi pelattujen kierrosten määrää vähensi kolea ja sateinen sää.”

Tänä keväänä myöskään kelejä ei voi moittia. GoGolfin Golfsää kymmenen päivän ennuste lupaa Etelä-Suomen kentille hyvää säätä paitsi golfin pelaamisen myös kentänhoidon näkökulmasta.

Peuramaa Golf kuuluu GoGolf-konserniin.

Etsi luettavaa