Hyppää sisältöön

Vuoden tulokas -tittelistä taistelleet parina kolmannelle kierrokselle Floridassa

Tanskalainen Rasmus Højgaard ja Sami Välimäki pelaavat lauantaina samassa lähtöparissa.

European Tourin nuoret tähtipelaajat Sami Välimäki ja Rasmus Højgaard pelaavat lauantaina samassa ryhmässä.

Sami Välimäki saa tänään tuttua peliseuraa, sillä hän pelaa Floridassa pelattavan WGC Championship -kisan kolmannen kierroksen Tanskan Rasmus Højgaardin kanssa.

19-vuotias juutti taisteli viime kaudella Välimäen kanssa European Tourin finaaliin saakka kiertueen Vuoden tulokas -tittelistä. Taistelu päättyi suomalaisen eduksi, kuten hyvin muistamme.

Floridassa Højgaard on kahden kierroksen jälkeen tuloksessa +3. Välimäki on lyönnin häntä perässä. Kärkeen Välimäellä on eroa 15 ja kympin sakkiin 11 lyöntiä. 

Kaksikosta paremmin kauden 2021 on aloittanut Højgaard. Hän on noussut Välimäen ohi maailmanlistalla (73 vs. 76). European Tourin rankingissa Højgaard on 13:ntena, kun vain kertaalleen cutin selvittäneen Välimäen sijoitus on  100:s.

Kaksikon lähtöaika lauantaina on klo 15.25 Suomen aikaa, joten he ovat ehtineet pelata kierrosta jo pitkään, ennen kuin suora lähetys The Concession Golf Clubilta Floridasta klo 19 alkaa.

Kisaa johtaa Brooks Koepka (-11), joka pelaa kolmannen kierroksen Australian Cameron Smithin (-10) kanssa. Toiseksi viimeisessä ryhmässä lähtevät Smithin kanssa toista sijaa jakavat Collin Morikawa ja Billy Horschel  (-10).

Kisan paras eurooppalainen on Matthew Fitzpatrick, joka jakaa viidettä sijaa  tämän päivän pelikaverinsa Patrick Reedin sekä Tony Finaun kanssa.

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa suorana Viaplayltä ja V Sport Golf -kanavalta.

Etsi luettavaa