Hyppää sisältöön

Vuoden parhaat kommentit: ”Olen pelannut Pebble Beachin 49 lyönnillä PlayStationilla”

Marcus Kinhult alkaa lunastaa häneen kohdistuneita suuria lupauksia.

European Tourin kausi on tauolla, mutta kiertueen mediatiimi on koostanut vuoden toistaiseksi hauskimmat lausunnot. Ruotsalaiset loistavat antamalla hauskoja kommentteja medialle.

European Tourin kausi on ollut tapahtumarikas. Parhaat golfarit osaavat välillä antaa myös hauskoja lausuntoja medialle ja European Tour koosti niistä vuoden toistaiseksi parhaat. 

GoGolf poimii kolme vuoden lentävintä lausetta. Kaikki kymmenen löytyy European Tourin jutusta. 

1. Marcus Kinhult ja Playstation

Marcus Kinhul pääsi karsinnoista mukaan Pebble Beachin US Openiin. Kun Kinhultilta kysyttiin kentästä, hän kertoi sen olevan yllättävänkin tuttu. 

”Olen pelannut täällä paljon hyviä kierroksia. Mielestäni paras taitaa olla 49 lyöntiä tuulettomassa kelissä ja etutiiltä. Toki pelasin sen Playstationilla ja löin vain 350 jaardin draiveja keskelle väylää”, Kinhult latasi. 

2. Rory ja kotifanit

Rory McIlroy taisteli The Openin perjantaikierroksella kovaa tehdäkseen cutin The Openissa. Surkea avauskierros oli lopulta liian suuri vuori kiivettäväksi, vaikka McIlroy pelasi toisen päivän parhaan tuloksen. Rory joutui pidättelemään itkua toisen kierroksen lopulla. 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Rory reflects ? @rorymcilroy #TheOpen

Henkilön European Tour (@europeantour) jakama julkaisu Heinä 24, 2019 kello 4.04 PDT

Henrik Stensonin kolmidraama

Henrik Stensonin lämmintä suhdettä hänen puu-kolmoseen on aina ihasteltu. Abu Dhabin turnauksessa Stensonilta kysyttiinkin suora kysymys: Kumman kaa, vaimo vai puu-3. 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Earmuffs Mrs Stenson ? #ADGolfChamps #RolexSeries

Henkilön European Tour (@europeantour) jakama julkaisu Tammi 14, 2019 kello 1.38 PST

Etsi luettavaa