Hyppää sisältöön

Vuoden golfseura tarjoaa pelilippuja: Mastersin avauspäivän kilpailu

Espoo Ringside Golf nousi Suomen kymmenen suurimman golfkentän joukkoon.

The Masters käynnistyy Suomen aikaa kello 15.30 ensimmäisen ryhmän osalta. On siis aika laittaa pystyyn kilpailu avauskierrosta koskien. Espoo Ringside Golf valittiin vuoden golfseuraksi 2018 ja halusi juhlistaa valintaa tarjoamalla pelilippuja GoGolfin Masters -kisoihin!

Espoo Ringside Golf on noussut pääkaupunkiseudun suosituimpien golfseurojen joukkoon. Kenttä on jo monta vuotta ollut huippukunnossa ja saavuttanut asemaa mukavana ja ennen kaikkea loistohenkisenä golfkenttänä. 

Rinkussa on myös vahva kilpapelaajien buumi. Seuran edustuspelaajiin kuuluvat muun muassa Ladies European Tourin pelaaja Krista Bakker ja European Touria aikanaan kiertänyt Peter Erofejeff. Molemmat ovat pysyneet seurassa jo useita vuosia sen huikean ja kannustavan ilmapiirin takia. 

”Monissa seuroissa kilpapelaamista pidetään lähinnä kulueränä, mutta Rinkun hengestä kertoo jotain se, että kilpailua halutaan tukea ja sen nähdään olevan yksi käyntikortti seuralle. Mestisten aikaan kenttä viritetään viheriöiden nopeuden puolesta Mastersin lukemiin ja kentästä tuleekin hetkessä erittäin haastava. Ei se varsinaisesti Augusta ole, mutta viheiöilla joutuu mielenkiintoisiin tilanteisiin”, Peter Erofejeff luonnehtii Rinkun kenttää. 

”Rinkku on parhaimmillaan todellinen taktikon kenttä. Kun viheriöt ovat liukkaat, joutuu lähestymislyönneissä oikeasti pohtia mille puolelle reikää sijoittaa lähestymisen. Väärältä puolelta tulee tosi herkästi kolme puttia”, Patu jatkaa. 

Patu veikkaa itse kilpailuun seuraavaa: ”Jordan Spieth tuloksella 66 (-6)!”

Osallistu Facebookissa Masters -kilpailuun kommentoimalla avauskierroksen jälkeen kisaa johtava pelaaja ja hänen tuloksensa. Kaikki oikeinvastaavat saavat kaksi pelilippua Rinkkuun alkavalle kaudelle! Oikeuta vastauksia voi olla useampia. Kisa on rajoitettu kymmeneen kahden pelilipun settiin. 

Etsi luettavaa