Hyppää sisältöön

Volkswagen Caddy Master. Niin monelle.

Volkswagen Hyötyautot ja GoGolf tekevät hole-in-onen: Täysin uusi Volkswagen Caddy Master -golfauto kuljettaa greenille jopa seitsemän golfaria kerralla – mukavasti, äänettömästi ja ylellisesti. Tinkimätön varustelu, suuret sisätilat ja uskomaton etenemiskyky varmistavat, että voit itse keskittyä olennaiseen: pelistä nauttimiseen. Koskaan aiemmin ei golfaus ole ollut näin vaivatonta.

Mukavat ja muuntuvat sisätilat
Caddy Master ihastuttaa sisätiloillaan. Erikoismitoitettu kori takaa hyvin hartia- ja jalkatilaa niin edessä kuin takananikin ja mukaan pääsevät myös pidemmätkin pelaajat – sähkötoiminen lippakatto on säädettävissä nappia painamalla aina 2,7 metrin korkeudelle saakka. Normaalia pidempi ohjaustanko säätyy portaattomasti kuljettajan mittojen mukaan. Istumismukavuuden uudessa Caddy Masterissa varmistaa nahka-Alcantara-verhoilu sekä supertehokas Climaheatronic-istuinlämmitys. ”Meillä Suomessa pelaaminen tapahtuu usein koleassa ja sateisessa säässä, ja aamuisin saattaa esiintyä jopa hallaa. Pohjoismaihin kehitetty Climaheatronic ja siihen yhdistetty ohjauspyörän lämmitystoiminto (HOT) auttavat pitämään kehon ja sormet lämpimänä heti ensimmäiseltä reiältä lähtien. Asiakastyytyväisyys on meille kaikkein tärkeintä.” kerrotaan Volkswagen Hyötyautojen maahantuonnista.

Vaikuttava varustelu
Volkswagen Caddy Masterin vakiovarustelu ei jätä toivomisen varaa. Takaosaan integroituun bägitelineeseen ja lukemattomiin lokeroihin mahtuvat mukavasti koko ryhmän pelivälineet ja suuremmatkin eväät. Jääkaappi, lattekone ja mikroaaltouuni pitävät kolopallon taitajan vireessä koko kierroksen ajan. Sopivien taukojen aikataulusta muistuttaa kaikilla istumapaikoilla oleva Pelaajan Väsymyksentunnistus (WÄZY). Lisävarusteena saatavilla oleva Beginner Access -paketti sisältää mm. takapuskurin alta jalanheilautustoiminnon avulla esiin työntyvän paikkausnurmikkorullan.

Caddy Master on golfautojen edelläkävijä myös viihtyvyydessä. Infotainment-varusteluun kuuluu mm. Radio Competition Navigation (sis. kosketusvärinäyttö 25”, esiasennettu GoGolf Mobile -karttaohjelmisto 3 vuoden ilmaisilla reikä- ja lounaslistapäivityksillä).

Kaikentyyppisille kentille
Haasteelliset karheikot, laajat vesiesteet, vaihtelevat kumpumaastot – yksikään kierros ei jää Caddy Masterilta väliin. Volkswagenin älykäs 4MOTION siirtää voiman kaikille pyörille aina kun tarvitaan. Offroad-toiminnolla varustettu neliveto sallii pelin jatkumisen hankalimmissakin olosuhteissa: hiekkabunkkeriin jumittaminen ei ole Caddy Masterille vaihtoehto. Suurlujuusteräksestä ja alumiinista valmistettu turvakori on paitsi kestävä, myös erittäin kevyt: ”Caddy Masterin paino on ihanteellinen kenttiämme ajatellen. Haluamme pitää väylämme loisteliaassa kunnossa, ilman ylimääräisiä renkaanjälkiä greenillä tai siirtymätaipaleilla. Caddy Master antaa mahdollisuuden siirtää siististi suurempiakin peliryhmiä kerralla. Ja nurmikko kiittää!” myhäillään Suomen raikkaimman golfyhteisön GoGolfin suunnalta.

Caddy Master golfautot valmistetaan Volkswagenin Hannoverin tehtaalla Saksassa ja ne varustellaan Suomessa. Ensimmäiset autot saapuvat Gumböleen ja Vierumäelle kevään kuluessa.

 

Hintoja ei ole vielä vahvistettu.

Etsi luettavaa