Hyppää sisältöön

Viron golf on edullisimmillaan golf+majoituspaketeissa – Saare Golfin tarjous omassa luokassaan

Pärnu Bayn mereen rajoittuvilla viimeisillä väylillä maisemat jäävät pelaajan mieleen

Goexpo Golfin messutarjouksissa mielenkiintoisimmat tarjoukset yhdistävät pelaamisen ja majoittumisen. Virossa green feen keskihinta on yli 80 euroa. Messutarjouksissa hinnat joustavat perjantai-iltaan asti.

GoExPo Golfissa Tallinnan, Pärnun, Otepään ja Saarenmaan kentät ovat perjantai-iltaan kello 23.59 asti erinomaisilla tarjouksilla, joista kiehtovimmat kohdistuvat pelaamisen ja majoittumisen yhdistämiseen.

Viron ensimmäisenä valmistuneen kentän, Niitväljan tarjous pitää sisällään kahdelle hengelle kahden yön majoituksen, aamiaiset ja kolmen päivän rajattomat pelit.

Hintaan 490 euroa tarjous on erinomainen, kun sitä verrataan green feen pyyntihintaan, 80 euroa.  Listahinnoinkin laskettuna majoitus ja aamiainen tulevat kaupan päälle.

Maan kallein (green fee 100 euroa) ja kuuluisin kenttä on Pärnu Bay.

Kahden vuorokauden majoitus ja  ja 2×2 kierroksen pelaaminen kustantavat arkena 460 euroa, viikoloppuna 520 euroa. Tarjoushintaisena listahintaisten neljän green feen jälkeen huonetta kohden vuorokausikustannus on 30-60 euroa. Tarjous ei tällä mittarilla yllä kärkeen, mutta kokemus Pärnu Baysta jättää useimmille erinomaisen maun suuhun.

Pärnun ensimmäinen kenttä, White Beach markkinoi vuorokauden majoitusta ja peliä kahdelle hengelle (2×1)  hintaan 172 euroa. Kentillä on myös 1+1 tarjous green feestä ( 119 euroa), mutta siihen ei sisälly majoitusta.

Saare Golf on kentän ja palveluiden osalta Viron ykkösketjussa

Golfiin majoituksen yhdistävistä tarjouksista ehdottomasti kovimman on heittänyt peliin Saare Golf Kuressaaren kaupungin kupeessa Saarenmaan saarella. 

Viiden päivän rajoittamattomat pelit upealla ja keskimäärin erittäin hyväkuntoisella kentällä, sekä neljän vuorokauden majoitus Arensburg Boutique Hotellissa maksavat kahdelta hengeltä paketissa 578 euroa. 

Saare Golf on todellinen piilotettu helmi Viron golfkartalla. Laatua ja ruuhkattomuutta kentällä arvostavalle Saarenmaa on oiva golfkohde.

Saare Golf on todellinen piilotettu helmi Viron golfkartalla. Laatua ja ruuhkattomuutta kentällä arvostavalle Saarenmaa on oiva golfkohde.

Lassi Pekka Tilander

Viiden päivän golfloman tekee edulliseksi se, että lähes tyhjällä kentällä ehtii vaivatta pelata päivittäin kaksi kierrosta halutessaan.

Tarjoushintaan paketin pystyy käyttämään 18.6. asti.  

Otepää tunnetaan Suomessa hiihtokeskuksena. Tarton lähistöllä sijaitsevalle kentälle on Tallinnasta pitkä ajomatka, mutta vastaavasti myös paljon nähtävää. Otepää markkinoi messuilla vuorokauden majoitus-pelipakettia kahdelle hengelle hotellista riippuen hintaan 150-229 euroa.

Ajomatka Tallinnasta Pärnuun on noin 1,5 tuntia, Otepäähän 2h 40 minuuttia ja Saarenmaalle neljä tuntia.

Virossa pyyntihinnat green feen osalta Suomen vastaavia kalliimpia 

Virossa on seitsemän täysimittaista golfkenttää. Kenttien laadun ja kunnon, sekä myös palveluiden osalta ne ovat keskimäärin hyvää suomalaista keskitasoa. Tallinnassa sijaitsevilla Niitväljalla ja Estonian Golf & Country Clubilla käyttöaste on jo vähintään kohtuullinen.

Muilla viidellä kierrosmäärien tuplaaminen pitkällä aikavälillä on luonnollinen tavoite, mutta maksukykyinen harrastajapohja on etenkin Tallinnan ulkopuolella kovin pieni 

Suomalaiset ovat ulkomaalaisista ylivoimaisesti suurin ryhmä.

Hämmästyttävää on lukea Viron golfkenttien listahintoja green feen osalta. Seitsemän kentän hinnat on poimittu niiden nettisivuilta ja messutarjouksista.

Green feen keskiarvoksi tulee peräti 80,6 euroa.

Toimituksella ei ole vielä käytössään kauden 2020 osalta Suomen tilastoja, mutta valistuneen veikkauksen mukaan Viron pyyntihinnat ovat yli kolmanneksen Suomessa pyydettyjä korkeampia. 

Pärnu Bay (100) ja EGCC (99) ovat omilla luvuillaan. Saare Golfissa viikonloppuhinta on 80 euroa, Niitväljassa 79.

Otepää, Rae Golf ja White Beach veloittavat listahinnan maksajaa 69 euron edestä. Nämä kaikki menevät reilusti Suomen keskiarvon yläpuolelle. 

GoExpo Golfin messutarjoukset ovat perjantaina mahdollisuuksia täynnä

Maan tapa, hinnoitella green feet todella korkealle, antaa toki liikkumavaraa tarjouksia tehtäessä.

GoExpo Golfin Viroon liittyvistä messutarjouksista paras on kovaa faceliftingiä tavoittelevan  Rae Golfin 20 euroa, jossa listahintaan tulee pudotusta 49 euroa.

Rae Golfin uudet omistajat ovat investoineet kenttään ja erityisesti uusiin harjoitusalueisiin, joista tulee ensiluokkaiset.

Rae Golfin uudet omistajat ovat investoineet kenttään ja erityisesti uusiin harjoitusalueisiin, joista tulee ensiluokkaiset.

Pärnu Bayn green feen saa 60 euron hintaan ostaessaan niitä kaksi, Otepää (39,50) ja White Beach (40) ovat perjantai-iltaan asti lähes 30 euroa normihinta huokeampia

Saare Golfin pelilipun hankkija (32,50 arkena) säästää 50 prosenttia.

GoeExpo Golfin kaikki messutarjoukset ovat voimassa perjantaihin kello 23.59 asti. 

Viron tarjoukset löydät täältä

Kaikki tarjoukset täältä

Etsi luettavaa