Hyppää sisältöön

Villejä huhuja liikkeellä: Osallistuuko Tiger Woods kilpailuun vielä tämän vuoden puolella – neljä syytä, miksi se on mahdollista

Tiger ja Charlie Woods nauttivat vuosi sitten suunnattomasti kilpailemisesta yhdessä PNC Championshipissä.

Spekulaatiot käyvät nyt villeinä siitä, että Tiger Woods osallistuisi Charlie-poikansa kanssa ennen joulua pelattavaan PNC Championshipiin.

Alkuviikosta Tiger Woods kertoi haastattelussa, että ura huipulla on ohi, mutta kuntoutuessaan hän saattaa osallistua silloin tällöin osallistua PGA Tourin kilpailuihin.

Loppuviikosta pyörikin sitten jo huhuja, että Tiger saattaa osallistua Charlie-poikansa kanssa ennen joulua PNC Championshipiin, joka on perinteinen kahden sukupolven kisa, jossa jommankumman joukkueen jäsenistä täytyy olla major-voittaja.

Voivatko huhut pitää paikkansa? Tigerin ollessa kyseessä kaikki on mahdollista.

Listaamme neljä syytä, miksi Tiger saatetaan todella nähdä numerolappu rinnassaan jo tämän vuoden puolella, alle vuosi siitä, kun hän ajoi vakavasti ulos autollaan, minkä seurauksena lääkärit pohtivat tosisaan golflegendan oikean jalan amputoimista.

1. Kisa on vain 36 reikää

PNC Championship on kahden kierroksen mittainen, joten se ei rasita Woodsin kehoa yhtä paljon kuin 72 reiän kilpailu. 

2. Autojen käyttö sallittua

Kilpailussa autojen käyttö on sallittua, joten Woodsin eri tarvitsisi rasittaa jalkaansa kävelemällä.

3. Pelimuotona scramble

Kilpailun pelimuoto mahdollistaa sen, että joukkue voi valita kumman tahansa avauslyönnin, jolloin Tigerin ei tarvitsi lyödä välttämättä avauksia kaikilla rei’illä lainkaan. Näin hän voisi säästää kehoaan ja keskittyä lähestymislyönteihin.

Kaiken lisäksi Charlie avaisi kilpailussa etutiiltä, mitä pidetään kaksikolle myös etuna.

Keskiviikon tiedotustilaisuudessa Tiger nauratti toimittajia sillä, miten hänen lyöntinsä ovat onnettomuuden jäljiltä lyhentyneet. 

4. Laatuaikaa pojan kanssa

Tiger ja Charlie Woods nauttivat vuosi sitten silmin nähden yhdessä kilpailemisesta, kun kaksikko debytoi kilpailussa sijoittuen seitsemänneksi 20 pelaajan joukossa.

Bahamalla mailan varressa

Parhaillaan Tiger Woods isännöi Bahamalla pelattavaa 20 pelaajan Hero World Challenge -kilpailua. Siellä hänet on kuvattu muun muassa lyövän palloa väyläpuulla.

Lisäksi melko luotettavista lähteistä on kuulunut, että järjestäjät pitävät Woodseille paikkaa avoinna kilpailuun. Kilpailuun otetaan mukaan 20 joukkuetta, mutta järjestäjät ovat julkistaneet sivuillaan toistaiseksi vasta 19 joukkueen osanoton.

Lisäksi No Laying Up -podcastissa esimerkiksi Justin Thomas spekuloi aiemmin sillä, että Tiger ja Charlie nähtäisiin kisassa. Justin Thomas ja Tiger ovat hyviä ystäviä.

Myös Stenson mukana poikansa kanssa

Mielenkiintoisia pareja kisassa ovat muun muassa Henrik ja Karl Stenson, Nelly ja Petr Korda, Justin Thomas ja Mike Thomas sekä John Daly ja Little John Daly.

Kilpailu pelataan Ritz-Carlton Golf Clubin The Grand Lakes Orlando Coursella.

Vahvistetut osallistujat

Lähde: Golf.com

Juttu korjattu: pelimuotona on scramble ei greensome.

Etsi luettavaa