Hyppää sisältöön

Ville Honkanen GoGolfin hallitukseen – tuo golfkonserniin monikanavaisen vähittäiskaupan osaamista

4Business Oy:n toimitusjohtaja Ville Honkanen on kutsuttu GoGolfin hallitukseen.

Ville Honkanen vahvistaa GoGolfin hallitusta. Hänellä on pitkä kokemus myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä. Honkasesta tulee myös yhtiön osakas.

GoGolfin hallitus saa uuden jäsenen Ville Honkasesta, joka toimii työympäristöjen teknologiaratkaisuja tuottavan 4Business Oy:n toimitusjohtajana. Monikanavaisen vähittäiskaupan huippuosaaja on aiemmin työskennellyt muun muassa kodinelektroniikkaketju Powerin kaupallisena johtajana.

Yhteensä Honkasella on lähes neljännesvuosisadan kokemus vähittäiskaupasta sekä myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä. Honkanen vaikuttaa myös Isku-Yhtymän ja Lumme Energian hallituksissa.

”Olen erittäin kiitollinen että saimme Villen tasoisen ammattilaisen vahvistamaan hallitustamme. Hänen erittäin laaja vähittäiskaupan kokemuksensa ja vahva hallitustyöskentelyn tausta yhdistettynä GoGolfin liiketoimintaan tulee olemaan rautainen yhdistelmä”, sanoo GoGolfin hallituksen puheenjohtaja Paavo Kettunen.

Golf Skyn strategiassa kansainvälistyminen

GoGolfin muodostavat golfmedia ja verkkokauppa GoGolf, Golf Sky -välineketju, Golfresepti-matkatoimisto sekä golfkenttiä operoiva Golf Holdings Finland Oy. Yhtiöiden tämän vuoden ennustettu liikevaihto on noin 14,5 miljoonaa euroa ja liiketulos noin 600 000 euroa. Yhtiöiden palveluksessa on yli 90 työntekijää.

”Ville lähtee sparraamaan Golf Skyn tiimiä heti ensi vuoden alusta. Uskomme tämän nopeuttavan laajentumista ja kehittävän edelleen kotimaan liiketoimintaa”, Kettunen sanoo.

Golf Sky avaa ensi vuoden maaliskuussa myymälän Raisioon. Entuudestaan Golf Skyllä on suuret myymälät Espoossa, Vantaalla ja Nokialla. Golf Skyn strategiassa on myös kansainvälistyminen. 

“Golf Sky laajenee ensi vuonna verkkokaupalla myös ulkomaille”, Kettunen toteaa.

”Olen pohjimmiltani ikuinen yrittäjä”

Ville Honkanen ottaa innolla vastaan hallituksen jäsenyyden. Samalla hänestä tulee myös yhtiön osakas. Nykyään Honkanen työskentelee työympäristöjen teknologiaratkaisuja tuottavan 4Business Oy:n toimitusjohtajana.

”Olen pohjimmiltani ikuinen yrittäjä ja golf on itselle jo vuosia jatkunut rakas harrastus. Olen ollut rakentamassa hienoja kasvutarinoita urani varrella ja näen GoGolfissa nousukiidossa olevan, erittäin lupaavan yrityksen”, Honkanen sanoo.

“Osakkuus ja hallituspaikka GoGolfissa ovat siksi monella tavalla itselleni täydellinen match. Toivon tuovani tälle kierrokselle aimo annoksen markkinointimiehen myyntidraivia ja kuluttajaymmärrystä”, Honkanen sanoo.

GoGolfin viisihenkisen hallituksen muodostavat Kettusen ja Honkasen kanssa Capman Oyj:n toimitusjohtaja Joakim Frimodig, Aller Media Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki sekä pitkän linjan golfvaikuttaja Hans Weckman.

Etsi luettavaa