Hyppää sisältöön

Viisi syytä varata paikka GoGolfin talvikurssille

GoGolf Loungen talvikursseilla voi kehittyä ensi kauden pelejä ajatellen.
GoGolfin talvikursseilla harjoitellaan kokeneiden ja ammattitaitosten valmentajien ohjauksessa.

GoGolfin laaja ja monipuolinen talvikurssivalikoima on suunniteltu vastaamaan jokaisen golfarin tarpeita. Nyt jos koskaan kannattaa tarttua tilaisuuteen ja satsata omaan golfharrastukseen myös talven aikana. Tässä viisi syytä, miksi GoGolfin talvikurssille kannattaa osallistua.

1. Halu kehittyä

Todennäköisesti olet koukuttunut lajiin nimeltä golf. Kaikki lajin pariin päätyneet harrastajat varmasti ymmärtävät, että kyseessä on vaativa laji. Teknisen osaamisen lisäksi peli vaatii golfarilta pääkopan hallintaa. Kaikki lähtee kuitenkin omasta halusta ja innosta oppia ja kehittyä.

Talvi on loistavaa aikaa laittaa tekniikka kuntoon ja kehittää pelin osa-alueita seuraavalle tasolle.

Loppujen lopuksi pienet kehitysaskeleet näkyvät usein kentällä merkittävinä asioina niin pallon lennossa kuin tuloksessakin. Jos sinulla on halua kehittyä lajissa, tule mukaan kurssille! GoGolfin talvikursseilla saat huippuvalmentajalta apua seuraavien kehitysaskeleiden ottamisessa. 

Timo Karvinen valmentaa talvisin GoGolf Loungessa.

Timo Karvinen valmentaa talvisin GoGolf Loungessa.

Markus Sommers

2. Huippuvalmentajan oppiin talveksi

GoGolfin valmennuksessa ei tingitä laadusta. Valmennustiimi koostuu kokeneista PGA pro -valmentajista, joiden opissa jokainen asiakas huomioidaan yksilönä. Valmentajat pitävät huolta siitä, että ilmapiiri kurssilla on rento ja harjoituksissa on kivaa.

Marraskuusta maaliskuuhuun kestävällä golfkurssilla pääset ammattivalmentajan opetukseen, jossa golftaitojasi kehitetään seuraavalle tasolle. 

3. Yksilöllistä opetusta ja henkilökohtainen harjoitusohjelma

Viime talven asiakaspalautteiden ansiosta ryhmäkokoja on pienennetty, jotta opetus on entistä yksilöllisempää. Ryhmäkoot vaihtelevat 4–6 henkilön välillä kurssista riippuen. Jokaiseen kurssikokonaisuuteen kuuluu yhteisharjoitusten lisäksi puolen tunnin yksilöopetus, jossa oppilaalle laaditaan henkilökohtainen kehityssuunnitelma.

Kunkin oppilaan kehitystä seurataan kurssin aikana muun muassa videoanalyysien ja Trackman-analysaattorin avulla. 

Viihtyisä GoGolf Lounge avattiin viime marraskuussa Espoon Keraan.

Viihtyisä GoGolf Lounge avattiin viime marraskuussa Espoon Keraan.

Arto Marttinen

4. Säännöllinen golfharjoittelu pitkän talven aikana

Suomen talvi voi tuntua etenkin golfareille pitkältä. GoGolf pitää huolen siitä, että kylmistä ja pimeistä kuukausista huolimatta kaikki halukkaat golfarit pääsevät harjoittelemaan golfia viihtyisissä olosuhteissa. Kurssit alkavat marraskuussa ja päättyvät maaliskuussa. Talvikurssi tuo rutiinia ja säännöllisyyttä arkeen.

Lisäksi se on loistava tapa kehittää omaa peliä paremmalle tasolle ja nauttia ensi kaudella pelaamisesta entistä enemmän. GoGolfin talvikursseja järjestetään pääkaupunkiseudulla GoGolf Loungessa, Peuramaa Golfissa sekä Planmeca Areenalla.

Tampereen suunnalla kurssit tulevat pyörimään upouudessa GoGolf Loungessa, joka rakentuu parhaillaan uuden Golf Skyn jättimyymälän yhteyteen.

GoGolf Loungessa on kaudella 2021-22 yhteensä 11 Trackman-simulaattoria, joita voi käyttää oman pelin kehittämisen lisäksi myös viihdepelaamiseen.

GoGolf Loungessa on kaudella 2021-22 yhteensä 11 Trackman-simulaattoria, joita voi käyttää oman pelin kehittämisen lisäksi myös viihdepelaamiseen.

Arto Marttinen

5. Osaksi innostavaa ja kehittävää pienryhmää

Golfin harjoittelun ei tarvitse olla yksinäiseksi puurtamiseksi. GoGolfin talvikursseilla pääset osaksi pienryhmää, jossa kurssilaisia yhdistää intohimo golfharrastusta kohtaan. Vaikka opetuksessa korostuu yksilöllisyys, harjoituskerrat tapahtuvat pienryhmissä, aina samassa porukassa.

Pienryhmä tarjoaa mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja löytää uusia pelikavereita. Kurssivalikoimasta löytyy erilaisia vaihtoehtoja, kuten pariskunta-kurssi, jolle voi ilmoittautua myös yhdessä kumppanin kanssa.

Varmista paikkasi syksyn suosituilla golfvalmennuksilla. Varaa paikkasi nyt osoitteessa golfvalmennus.fi. Kurssit alkavat 1.11. Ilmoittaudu mukaan.

Etsi luettavaa