Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : GoGolf Shop

Viisi kuumaa nostoa GoGolf Shopin Black Week -tarjouksista

Hills by GoGolf -kentällä on tänä vuonna todella kovat Black Friday -tarjoukset.

Black Week -kampanja alkoi tänään GoGolf Shopissa ja kauppa on alkanut käydä jo ennätystahtiin. Poimimme viisi mielenkiintoista tuotetta lukuisten tarjousten joukosta.

GoGolf Play-paketit

Black Weekin aikana ostat pelioikeudet ensi kaudella edullisesti. Esimerkiksi Kurkin ja Hills pelioikeuden 799 € päälle saat kaksi green feetä Vuosaari Linksiin. Opiskelijoille ja lapsille rajattu erä pelioikeuksia todella halvalla.

Tahko Golf: Kolme x green fee 109 €

Vuodesta toiseen Tahkon kolme green feen -tarjous on eri kampanjoiden myydyimpiä tuotteita ja tämäkään vuosi tuskin muodostaa poikkeusta, kun hinta on kohdallaan.

Linna Golf: Green fee kahdelle 149 €

Linna Golf pitää pelata kerran kesässä, ja onneksi Suomen paras kenttä on mukana Black Week -kampanjassa. Osta green fee nyt ja nauti kesällä upeasta kentästä ja hulppeista olosuhteista.

Tawast Golf: Green fee kahdelle 79 €

Tawast Golfissa on tänä vuonna erityisetu GoGolfin kautta ostetuille peleille. Lähtöajan voi varata 5 päivää etukäteen, kun normaalisti vieraspelaaja voi varata lähtöajan 3 päivää etukäteen.

Levi Golf: Kahden vuorokauden golfloma kahdelle: 199 €

Lapin kesässä on taikaa, ja golfari matkustaa tietysti kesällä Leville Black Week -tarjouksen ansiosta superedullisesti. Tarjoukseen kuuluu kahden vuorokauden majoitus ja kaksi kierrosta golfia kahdelle.

Black Week GoGolf Shopissa 21.11.–28.11.

Katso kaikki GoGolfin Black Week -tarjoukset.

Etsi luettavaa