Viime viikolla pelattiin useita SM-kilpailuja – tässä ovat kaikki mitalistit

Joonas Hinkkanen voitti Mid Tourin SM-kultaa Tapiola Golfissa. Vasemmalla kolmanneksi sijoittunut Miki Kuronen ja oikealla hopeaa voittanut Antti Ahava. KUVA: RONI PITKONEN / GOLFLIITTO

Joonas Hinkkanen jatkoi menestyskulkuaan Mid Tourilla, kun hän voitti SM-kultaa Tapiola Golfissa. Juniorien reikäpelimestaruudet ratkottiin Nurmijärvi Golfissa.

Joonas Hinkkanen huuhtoi SM-kultaa Tapiola Golfissa pelatussa M25-sarjassa. Ringside Golfia edustavalle Hinkkaselle voitto oli Mid Tourilla jo kauden kolmas. Hopeaa kisassa otti Tawast Golfin Antti Ahava ja kolmanneksi sijoittui Nurmijärvi Golfin Miki Kuronen.

Hinkkasen tulos -15 (68-66-67) oli erinomainen ja etenkin toisen kierroksen tulosta 66 kaatosateessa voidaan pitää koko kilpailun kovimpana yksittäisenä onnistumisena.

1. Joonas Hinkkanen -15 (68-66-67)
  2. Antti Ahava -13 (70-63-70)
  3. Miki Kuronen -9 (72-67-68)

Juniorien SM-reikäpelit

Kolme eri ikäluokan luokan juniorin pojissa ja tytöissä ratkoi paremmuuttaan reikäpeleissä, jotka pelattiin Nurmijärvi Golfissa.

Pojat alle 21-vuotiaat -sarjassa voittajaksi selviytyi Kalle Verto, joka päihitti finaalissa Tuomas Tiitolan. Pronssia vei kotiklubillaan Elmo Gerkman, jonka Tarinagolfin Anton Roth joutui toteamaan paremmakseen.

18-vuotiaiden poikien reikäpeliykkönen oli kotikentällään Hugo Nylund. Hopeaa otti Koski-Golfin Leevi Hellberg ja pronssia Lahden Golfin Luukas Kruut.

Oliver Rekilä Oulun Golfkerhosta oli puolestaan etevin alle 16-vuotiaiden poikien sarjassa. Toiseksi sijoittui Keimola Golf Vantaan Veeti Puumalainen ja pronssia nappasi Pickala Golf Clubin Robin Suomi.

Fanni Grönlundin kaulaan pujotettiin kultamitali alle 21-vuotiaiden tyttöjen sarjassa. Hopeaa sai Emilia Koskinen, joka edustaa Hirsala Golfia, ja pronssia Espoo Ringside Golfin Adeliina Virtanen.

Helsingin Golfklubin Sandra Palin voitti alle 18-vuotiaiden tyttöjen sarjan. Toiseksi sijoittui Lahden Golfin Lina Lindqvist ja kolmanneksi Nokia River Golfin Josefiina Anttila.

Nordcenter Golf & Country Clubin Iiris Ahti vei nimiinsä alle 16-vuotiaiden sarjan. Toiseksi sijoittui Golf Pirkkalan Lotta Ala-Savikota ja kolmanneksi Lahden Golfin Seela Sistonen.