Hyppää sisältöön

Viikon tuote: Tasapitkät Cobra One Length -raudat

Kukapa ei haluaisi lyödä aina lempimailallaan? Monelle harrastajagolfarille lempimaila on rautaseiska – pidemmillä mailoilla lentelee sinne-tänne ja lyhyemmillä tulee huonoja osumia. Cobran tasapitkien One Length -rautojen varsi on rautaseiskan mittainen, joten jokainen svingi on samanlainen. Brilliant!

Cobra ei pelkää ottaa riskejä tuotevalikoimassaan. Rohkeasta värityksestä ja nuorekkaasta meiningistä tunnettu mailamerkki lanseerasi tälle kaudelle tasapitkät rautamailat. Viikon tuotteena olevat KING F7 ONE Length ja KING Forged ONE Length -raudat on suunniteltu yksinkertaistamaan pelaamista ja siten auttamaan parempiin tuloksiin.

Lue tarkempi esittely ja testi mailoista täältä tai maaliskuussa julkaistusta GoGolf-lehdestä. Otamme mailat testiin tämän viikon aikana, joten kannattaa seurata GoGolfin Facebookia ja Instagramia – näet ja kuulet suoraa raporttia kentältä, miten tasapitkillä mailoilla pelaaminen harrastajagolfarilta sujuu.

One Length -rautamailoja myyvät kaikki hyvinvarustellut golfliikkeet. Kahdesta eri lapamallista löytyy jokaiselle pelaajalle sopiva mailasetti. Kannattaa käydä testaamassa!

Katso lisätietoa:

https://www.cobragolf.com/king-f7-one-length-iron-set

https://www.cobragolf.com/king-forged-one-length-iron-set

 

Etsi luettavaa