Hyppää sisältöön

Viikon kohde: Dominikaaninen tasavalta on vastakohtien saari

Eksoottiselta saarelta löytyy kaikkea golfareille, auringon palvojille ja seikkailijoille.

Dominikaaninen tasavalta on valittu Etelä-Amerikan ja Karibian parhaaksi golfkohteeksi vuodesta toiseen. Täydellinen ilmasto, maailmanluokan golfkentät ja upea luonto vetävät ketä tahansa puoleensa.

Loputtomille valkoisille hiekkarannoille, palmupuille ja korkealuokkaisille hotelleille vastakohdan tarjoavat pohjoisosan vuoristo vesiputouksineen sekä pienet syrjäkylät värikkäine taloineen. Saarella riittää koettavaa golfin lisäksi.

Bahia Principe hotellilla kelpaa rentoutua golfkierrosten välissä.

Bahia Principe hotellilla kelpaa rentoutua golfkierrosten välissä.

Saaren monipuolinen kulttuuri on saanut vaikutteita muun muassa Espanjasta, Ranskasta ja arawakeilta, joka on Etelä-Amerikassa ja Karibialla elänyt kansa. Afrikkalainen perinne näkyy musiikissa, merengue on tärkeä osa kulttuuria.

Kohteen golfkentät

Maan 26:ta kenttää ovat olleet suunnittelemassa muun muassa sellaiset tunnetut nimet kuin Robert Trent Jones Sr., Pete Dye ja Jack Nicklaus. Suosituimpia golfkenttiä ovat Barcelo Lakes Course, Corales Golf, La Cana, Punta Espada ja Teeth of the Dog

Dominikaanisessa tasavallassa on hyvä golfsää ympäri vuoden, lämpötilat vaihtelevat 19-30 asteen välillä. Kovin turistisesonki on talvella, joulukuusta helmikuuhun. Maaliskuusta eteenpäin lennot ovat huomattavasti huokeampia, ja golfsää on edelleen hyvä. 

Dominikaanisen tasavallan golfkentät tarjoavat unohtumattomia golfelämyksiä.

Dominikaanisen tasavallan golfkentät tarjoavat unohtumattomia golfelämyksiä.

Bahia Principe -hotellista löytyy kaikkea mitä Karibian lomalta voi toivoa

Houkuttelevempaa kohdetta Karibialta on vaikea löytää. Karibianmeren rannalla sijaitseva Bahia Principe -hotelli tarjoaa golfarille kaiken mitä lomalta voi toivoa. Golfia Karibianmeren rannalla, trooppisia puistoja, hiekkarantoja ja upeita maisemia. La Romanasta löytyy 9-reikäinen kenttä sekä tänä vuonna valmistuva 18-reikäinen kenttä. 

Hotellin altaalla ja rannalla voi viilentyä golfkierroksen jälkeen.

Hotellin altaalla ja rannalla voi viilentyä golfkierroksen jälkeen.

Viiden tähden luksushotellista löytyy jopa kuusi ravintolaa, baareja, spa, disko, upea hiekkaranta sekä virkistäviä uima-altaita. Golfkierroksen jälkeen on ihanaa rentoutua hotellilla.

Lue lisää hotellista. 


Golfresepti myy 10 vuorokauden ONCE IN A LIFETIME -matkoja Dominikaanisen tasavallan Punta Canaan. 


 

Etsi luettavaa