Hyppää sisältöön

Viikon kenttä: Kullo Golfin griinit timanttisessa kevätkunnossa

Kullo Golf avaa totutusti Viikon kenttä-kampanjat:

Green fee yhdelle 39 € (ovh70 €
Green fee kahdelle 69 € (ovh 140 €)
Koko Flight 99 € (ovh 320 €)

On aika jälleen polkaista käyntiin GoGolfin viikon kenttä –kampanja kauden 2016 osalta. Kampanja saa arvoisensa aloituksen, sillä ensimmäisenä kenttänä GoGolfarit pääsevät pelaamaan huikeassa kevätkunnossa olevan Kullo Golfin.

Keväisen golfkiiman pystyi aistimaan Kullossa heti GoGolf Caddyn kurvatessa täpötäydelle Kullo Golfin parkkipaikalle perjantai-iltapäivänä. Myös harjoitusalue pullisteli nuorista lupaavista golfarinaluista, jotka valmistautuivat viikonloppuna Kullossa pelattavaan Finnish Junior Tourin kilpailuun.

Heti ensimmäinen väylä tiivistää aika hyvin koko kentän kunnon. Väylillä on paikoin vielä märkää, mutta jo ensimmäinen griini loksauttaa allekirjoittaneen leuan. Ennen kierrokselle lähtöä Kullon toimitusjohtaja Olli-Pekka Nissinen kehui griinien talvehtineen hyvin, mutta viheriöiden erinomainen kevätkunto hämmästyttää silti.

Kullo Golf on kenttänä todella miellyttävä pelattava ja kierrokselle mahtuu useampikin todella mieleenpainuva väylä. Heti kolmosväylällä testataan miten lyönti ja pelin strateginen ajattelu on talvehtinut par 5 –väylällä, jossa suoralyöntisimmät voivat lähteä oikomaan suoraan ojan yli ja hakea mahdollisuutta päästä kahdella lyönnillä korotetulle griinille.

Kenttä on kokonaisuutena visuaalisesti todella upea ja helmenä on klubitalon vierestä takalenkin aloittava 12. väylä, jossa lyödään korkealta ja latu avautuu upeasti lyöjien eteen. Houkutus repäisevään draiviin vie ainakin allekirjoittanutta joka kerta kuin litran mittaa, mutta onneksi tilaa on riittävästi, vaikka lähtisi hieman kovempikin power fade.

Ensi viikolla on GoGolfareilla siis upea tilaisuus käydä itse kokemassa upeassa kevätkunnossa oleva Kullo Golf. Säätiedotukset lupailevat ainakin tässä vaiheessa todella kuivaa ja lämmintä ensi viikolle, joten GoGolfareita hellitään päivä päivältä kuivemmassa kunnossa olevalla huippukentällä. Nissinen harmitteli viime aikojen sateita, jotka ovat pitäneet kentän märkänä, mutta kertoi myös että eilinen lämpö ja aurinko kuivatti kenttää jo silmissä.

Kullo Golfin viikon kenttä tarjouksia ei todellakaan kannata jättää väliin.

Green fee yhdelle 39 € (ovh70 €

Green fee kahdelle 69 € (ovh 140 €)

Koko Flight 99 € (ovh 320 €)

Uupuuko jäsenyys? GoGolf jäsenyys Vappuhintaan 15 € (ovh 25 €)

Vapputarjous

Vapputarjous

Huomaa, että Green Feet on ostettava GoGolfin verkkokaupasta, ne eivät ole saatavissa kentältä! Osta tarjoukset tästä!

Miten Viikon kenttä-tarjous käytetään?
1. Osta GF verkkokaupasta
2- Varaa aika kentältä
3. Esitä varausvahvistuksessa lukeva GF-koodi ilmoittautessasi kierrokselle.

Runditarjousten lisäksi Kullo Golfin ravintolassa on viikon kenttä –kampanjan kunniaksi kaikille golfareille tarjolla Burgeri hintaan 10 €. Eikä kyseessä ole mikä tahansa burgeri vaan tarjolla on kaikista kovin 2016 Kullo burger. Pihvi naudanpaistista, missä on 20% rasvaa, leppäsavustettu pekoni  vesterbotten juustoa, briossi sämpylä och komppis!

Etsi luettavaa