Hyppää sisältöön

Viikon kenttä: Himos houkuttaa viihtymään

Himos ja sen yhteydessä oleva Himos Golf on nykyään jo melkoinen vapaa-aika kombo. Tarjolla on golfia, frisbeegolfia, vaellusreittejä, festareita, konsertteja tai vaikka lavatansseja. Himos on oikeastaan todella kova paketti kaikkea.

Noin kirjoitin Himoksesta arviolta vuosi sitten. Mikä on sen jälkeen muuttunut? Oikeastaan sen verran, että kaikki on mennyt eteenpäin. Etenkin golfkenttä.

Kenttää on sen lyhyen historian aikana muokattu todella paljon. On tehty uusia tiibokseja, muokattu väyliä ja kaadettu puita. Muutoksia on tehty sillä ajatuksella, että kentän pelattavuus paranee ja pelaajille jää hyvä mieli kierroksen jälken.

Kentän ongelmaksi muodostunut ykkösväylä paranee vuosi vuodelta, ja kakkosen vesiestettä on kavennettu ja pelialuetta levennetty. Näillä muutoksilla kierros alkaa aiempaa mukavammin.

Himos Golf

Himos Golf

Sami Kosunen

Muutoin kenttä on ollutkin jo varsin mainio pelattavuudeltaan, ja erityiskiitoksen saavat viheriöt. Olen usein miettinyt sitä, miten noin nuorella kentällä voi olla noin tasalaatuiset ja hyvät viheriöt. Johtuuko se kenties siitä, että kasvualustassa on vielä voimaa vai upeasta hoidosta?

Syytä en tiedä, mutta yhdet tasalaatuisimmista viheriöistä ja todella hyvät pelata.


Tällä viikolla Himokselle pääsee GoGolfin superdiilillä. Maanantaista sunnuntaihin (16.5.-23.5.) Himos Golfin green fee maksaa vain 25 €.


 

 

Etsi luettavaa